Společnost Sony možná uzavřela marketingovou dohodu s Ubisoftem, týká se chystaného Avatara
i Zdroj: Ubisoft
Byznys Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Společnost Sony možná uzavřela marketingovou dohodu s Ubisoftem, týká se chystaného Avatara

Společnost Sony možná uzavřela marketingovou dohodu s Ubisoftem, týká se chystaného Avatara

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 5. 2022 09:30

Je dobře známo, že Sony miluje speciální marketingové dohody. Příkladem mohou být značky FIFA nebo Call of Duty, které sice nejsou exkluzivní pro konzole PlayStation, styl jejich propagace ale často může budit zcela opačný dojem. S tím se pojí i různé výhody pro hráče, jde například o bonusový obsah či dřívější přístup do hry. Nadstandardní péče se možná dočká očekávaný blockbuster od Ubisoftu.

Reklama

  • Mezi Sony a Ubisoftem zřejmě došlo k uzavření dohody ohledně titulu Avatar: Frontiers od Pandora
  • Majitelé konzolí PlayStation 5 by se mohli dočkat bonusového obsahu či jiné výhody

Řeč je o hře Avatar: Frontiers od Pandora. Titul se objevil v rámci prezentace ohledně firemní stretegie. Šéf Sony Keničiro Jošida připomněl, že její nedílnou součástí jsou samozřejmě dobré vztahy s third-party vývojáři. A právě v tento moment se na obrazovce za ním objevila loga několika her, například Hogwarts Legacy, Final Fantasy XVI a další, nechyběl ani zmíněný Avatar.

Vracíme se na Pandoru, druhý Avatar láká prvním trailerem. Jak je na tom herní adaptace?
i Zdroj: Avatar / YouTube

Vracíme se na Pandoru, druhý Avatar láká prvním trailerem. Jak je na tom herní adaptace?

Fanoušci filmového eposu Avatar se konečně dočkali. Pokračování jednoho z komerčně nejúspěšnějších snímků všech dob režiséra…

10. 5. 2022 11:47

Jošida sice nic konkrétního neprozradil, dá se ale předpokládat, že Sony skutečně uzavřela dohodu s Ubisoftem. Potenciální exkluzivitu můžeme s největší pravděpodobností vyloučit, je ale možné, že hráči na konzoli PlayStation 5 obdrží nějaký bonusový obsah. 

Více se možná dozvíme již brzy. Je totiž docela nadějné, že Frontiers of Pandora dorazí už koncem letošního roku. Autoři by totiž v ideálním případě chtěli stihnout prosincovou premiéru filmu Avatar: The Way of Water.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama