oznameni-noveho-xboxu-v-lednu-na-ces
Novinka Oznámení nového Xboxu v lednu na CES

Oznámení nového Xboxu v lednu na CES

Maggot

Maggot

15. 11. 2011 08:55
Reklama

Spekulace jsou v herní branži běžné. Naštěstí nevídáme zprávy o tom, kdo se kde opil a koho kde okradli… respektive ne tak často. Ehm, svou troškou do mlýna přispěl i další zdroj "blízký Microsoftu", který tvrdí, že bychom se oznámení nástupce konzole Xbox 360 měli dočkat již příští rok v lednu na světoznámé akci CES, konající se v Las Vegas, kde největší špičky představují nejnovější trendy v rámci spotřební elektroniky. Pravda, stále jde jenom o dohady, ve výsledku by se ovšem jednalo o logický krok.

Předmětem demystifikace jsou ovšem i údajné hardwarové specifikace přístroje. Procesor by měl bušit velice rychle díky architektuře založené na 16 výpočetních jádrech, grafický čip má opět poskytnout AMD, všechna data mají pak téct skrze DDR3 paměti s maximální kapacitou posazenou na 2 gigabajtech. Na přístroji se údajně pracuje již od roku 2005 a to ve dvou týmech. Zatímco pracovní skupina Loop řeší záležitosti softwaru, kolegové z Infinity pracují na fyzikální podobě přístroje.

Oznámení nového Xboxu v lednu na CES
i Zdroj: Hrej.cz

Pravda, nepravda, lež, výmysl, nebo jen zhmotněné přání? Leden ukáže! Pakliže je ovšem alespoň část tohoto tvrzení pravdivá, příští E3 bude zatraceně horká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama