Wrestler John Cena vezme do ruky golfovou holi v PGA Tour 2K23. Je součástí balíčku zdarma
i Zdroj: 2K / Tisková zpráva
Novinka Wrestler John Cena vezme do ruky golfovou holi v PGA Tour 2K23. Je součástí balíčku zdarma

Wrestler John Cena vezme do ruky golfovou holi v PGA Tour 2K23. Je součástí balíčku zdarma

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 3. 2023 14:54

Kuriózní crossover si pro fanoušky golfu a wrestlingu připravilo vydavatelství 2K Sports. To využilo vlastnictví licencí golfového titulu PGA Tour 2K23 i WWE 2K23 a do první zmíněné hry se tak podívá legendární wrestlingový bojovník John Cena. Bizarní kombinace bude dostupná zdarma.

Reklama

  • V PGA Tour 2K23 se objeví jako obsah zdarma John Cena z WWE 2K23

Magazín PushSquare připomíná, že studio nejspíš jen zrecyklovalo existující model postavy. Navíc se musí snažit, brzy totiž dostane přímou konkurenci v podobě EA Sports PGA Tour, která vychází za měsíc. 

Golfový Cena oblékne bílé kalhoty, červené polo tričko a modrou kšiltovkou. Jeho oblečení tak odkazuje na superhrdinskou postavu Peacemakera, kterou si herec střihnul pro DC Films a Warner Bros. Sama tisková zpráva klade otázku, jak to bojovníkovi půjde na fairwayi, kde spíše než hrubá síla vítězí dokonalá technika, příprava a preciznost. To už rozhodnou sami hráči. PGA Tour 2K23 vyšlo na podzim loňského roku na všech aktuálních platformách kromě Switche.

Hostovačky atletů v jiných sportovních titulech nejsou ničím neobvyklým. Například zmíněná společnost EA obsadila do fotbalové série FIFA basketbalistu Jamese Hardena, boxera Anthonyho Joshuu nebo formulového jezdce Lewise Hamiltona. V samotném PGA Tour 2K23 si můžete zahrát za legendárního basketbalistu Michaela Jordana.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama