EA ukazuje golfový PGA Tour v novém teaser traileru, graficky vypadá skvěle
i Zdroj: EA
Novinka EA ukazuje golfový PGA Tour v novém teaser traileru, graficky vypadá skvěle

EA ukazuje golfový PGA Tour v novém teaser traileru, graficky vypadá skvěle

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 10. 2022 08:08

Po dlouhých letech absence se EA navrátilo k sérii PGA Tour, které bylo odhaleno už v březnu minulého roku. Hra se nakonec dočkala ročního odkladu, EA Sports PGA Tour se ale s blížícím datem vydání začíná konečně rýsovat, a to i díky novému teaser traileru.

Reklama

  • EA ukazuje nadcházející PGA Tour v teaser traileru
  • Hra vypadá graficky skvěle, golfové hřiště by mělo být autentické reálné předloze

Z hratelnosti nám toho bohužel trailer moc neukázal, rozhodně se ale můžeme pokochat skvělou grafikou, která bude jedním z významných taháků nového golfového simulátoru. I když zatím nebylo nic potvrzeno, hra s velkou pravděpodobností využívá interní engine Frostbite, o detailní prostředí se tak bát nemusíme. 

Jak už víme z minulých tvrzení, hra má obsahovat všechny čtyři hlavní šampionáty, tedy Masters, PGA, US Open a The Open. Nemá chybět ani kariéra s The Players a FedExCup, přepracovaná funkce Create-A-Player nebo ženská asociace Ladies Professional Golf Association – tedy The Amundi Evian a další. S tím souvisí také známé golfové lokace jako Augusta National, The Old Course či The Country Club. Nad autenticitou tratě v teaseru se konec konců rozplývá i dedikovaný magazín Golf Digest. Snad se tedy po letech fanoušci golfu dočkají kvalitního herního zážitku, ať už to bude právě EA Sports PGA Tour, které vyjde příští rok na jaře, nebo konkurenční PGA Tour 2K.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama