PGA Tour vyjde kvůli odkladu o něco týdnů později. Jak však EA upozorňuje, kdo chce, může si připlatit a hrát o několik dní dříve
i Zdroj: Electronic Arts
Tiger Woods PGA Tour 06 Novinka PGA Tour vyjde kvůli odkladu o něco týdnů později. Jak však EA upozorňuje, kdo chce, může si připlatit a hrát o několik dní dříve

PGA Tour vyjde kvůli odkladu o něco týdnů později. Jak však EA upozorňuje, kdo chce, může si připlatit a hrát o několik dní dříve

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 3. 2023 10:30

Společnost EA prostřednictvím svého blogu oznámila, že letošní ročník jejího golfu PGA Tour, který vůbec poprvé navštíví i konzole, dorazí na trh o několik týdnů později. Místo původního 24. března se tak na současné generaci stane 7. dubna, tedy v týdnu golfového turnaje Masters, pořádaném v Augusta National Golf Club.

Reklama

  • EA Sports PGA Tour bylo nově odloženo z 24. března na 7. dubna ( resp. 3. dubna pro majitele deluxe edic a předplatitele EA Play Pro)
  • Vydavatelství Electronic Arts přislíbilo, že tak dojde na připodobnění více hřišť jejich letošnímu vzezření

Společnost EA uvedla, že posun o pár týdnů umožní studiu ještě pár posledních vylepšení, které zahrnují např. úpravy hřišť do designu z roku 2023. V prohlášení se dále píše, že v navazujících týdnech uslyšíme i několik podrobností ohledně nového herního obsahu, což naznačuje, že se další odklad zřejmě již nečeká. 

Vedle 28 autentických hřišť nyní víme o 2 smyšlených plochách, které hru doplní hned na začátku. Z hlediska hratelnosti přichází pak zase nový systém úderů, jemuž autoři přezdívají Pure Strike, režim kariéry, všechny hlavní hlavní golfové soutěže PGA (tedy Masters Tournament, U.S. Open, Open Championship, PGA Championship), soutěže LPGA Tour a další.

Nad rámec toho, že hra takto vypadá až nabitá k prasknutí, jelikož obsahuje hned 30 hřišť do úvodu, je vhodné také zmínit, že si někteří hráči zahrají dříve. Podobně jako u Hogwarts Legacy se totiž i zde opakuje ona nešťastná politika "kdo si víc platí, zahraje si dříve", a tedy, ačkoli vydání hry připadá až na 7. dubna, ti, kdo si koupí deluxe edici nebo EA Play Pro, mohou hrát o tři dny dříve. V jejich případě se hra tedy zpřístupní už 4. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama