Warzone začíná s propagací CoD: Vanguard. Na bojiště vstoupila druhoválečná odstřelovačka
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Warzone začíná s propagací CoD: Vanguard. Na bojiště vstoupila druhoválečná odstřelovačka

Warzone začíná s propagací CoD: Vanguard. Na bojiště vstoupila druhoválečná odstřelovačka

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 8. 2021 11:00

Kampaň k odhalení nového dílu Call of Duty skrze battle royale režim Warzone oficiálně začíná. Po předešlém lákání prostřednictvím klipů a útržků informací přichází vývojáři s konkrétním herním charakterem z letošního druhoválečného dílu.

Reklama

  • Studio Sledgehammer započalo postupné odhalování letošního Call of Duty v režimu Warzone
  • Došlo na představení sovětské odstřelovačky inspirované Ljudmilou Pavličenkovou

Krátká cutscéna, která je ve Warzone i běžně přítomná po vítězství jednoho z týmů, nově ukazuje, že odměnou za vítězství nemusí již být pouze vítězoslavná extrakce helikoptérou, nýbrž i netušená kulka do vašeho zátylku. Jak se totiž odkryje, v zákulisí viděné akce číhá i nebezpečí skrytého střelce, a to navíc nejen tak ledajakého, ale rovnou odstřelovačky v sovětské uniformě. 

Postava zodpovědná za nečekané zabití hráče má nést jméno Polina, a podle insidera Toma Hendersona představuje právě ona odkaz na historicky nejúspěšnější sovětskou odstřelovačku, Ljudmilu Pavličenkovou. Mezi zbylé tváře naší historie, které se ve hře podle starších zpráv dočkají zpodobnění, má dále patřit i šéf gestapa Heinrich Müller, novozélandský válečný hrdina Charles Upham či výsadkář RAF Sidney Cornell.

Jelikož jsou si navíc vývojáři ve studiu Sledgehammer dobře vědomi rychlosti, s jakou se podobná informace šíří, začali souběžně s in-game cutscénou zasílat členům komunity i teaser, který se Polině více věnuje. S ohledem na blížící se odhalení Henderson ještě krátce zmiňuje, že uvedení nového dílu tentokrát nedoprovodí přerod Warzone mapy Verdansk do hávu druhoválečného bojiště. Místo transformačního updatu, jako tomu bylo u Black Ops Cold War, nás tak údajně čeká úplně nová mapa, jež má být přibližně o třetinu větší a lépe uzpůsobena novým herním prvkům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama