Vydavatelství EA odhalilo, jaké hry má pro další měsíce v plánu. Dvě z nich zůstávají tajemstvím, ale hráči už tuší
i Zdroj: EA Sports / World Cup press kit
Novinka Vydavatelství EA odhalilo, jaké hry má pro další měsíce v plánu. Dvě z nich zůstávají tajemstvím, ale hráči už tuší

Vydavatelství EA odhalilo, jaké hry má pro další měsíce v plánu. Dvě z nich zůstávají tajemstvím, ale hráči už tuší

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 5. 2023 09:16

Společnost EA v rámci zveřejnění finančních výsledků za poslední fiskální období zároveň naznačila, jaké hry plánuje pro nadcházející fiskální rok, tedy do konce března 2024. Většina titulů není nijak překvapivá a dokážeme velmi dobře odhadnout harmonogram, ve dvou případech ale zatím společnost neřekla, o které konkrétně jde.

Reklama

  • Společnost EA poodhalila vydání her pro nadcházející měsíce
  • Dvě neznáme konkrétně, máme ale informované tipy

Pro nadcházející druhý kvartál (červenec–září) můžeme počítat s akcí Immortals of Aveum (20. července) a samozřejmě startem sportovní sezóny s Madden NFL 24 a transformovanou sérií FIFA, tedy EA Sports FC. Pro další čtvrtletí, tedy podzimní sezónu do konce roku, pak víme o NHL 24. Zároveň víme, že společnost vydává také nedávno oznámené F1 23 (16. června) a sportovní arkádu Super Mega Baseball 4 (2. června).

VYDAVATELSKÝ PLÁN EA

Super Mega Baseball 42. června
F1 2316. června
Immortals of Aveum20. července
Madden 24červenec–září
EA Sports FCčervenec–září
NHL 24říjen–prosinec
Závodní hra (EA Sports Rally?)Do konce března 2024
Sportovní hra (UFC 5?)Do konce března 2024

Tím konkrétní informace hasnou. Vydavatelství ale avizuje, že chystá další dvě hry, jednu sportovní a jednu závodní. Velmi pravděpodobně jde o rebrandované pokračování série Dirt s novým názvem EA Sports Rally a o chystaný pátý ročník série smíšených bojových umění UFC. O obou hrách už se v minulosti mluvilo a jejich umístění do vydavatelského plánu by bylo naprosto logické.

Firma dále slibuje podporu aktuálních titulů jako je Star Wars Jedi: Survivor, EA Sports PGA Tour nebo The Sims 4. Během tohoto roku podle všeho nestihne vyjít očekávaný EA Sports College Football nebo Dragon Age: Dreadwolf, o kterém se dočtete v separátní novince. Otazník pak visí nad chystaným Skate, které je zřejmě v pokročilé fázi vývoje. Zřejmě ani jeho se ale minimálně do konce března příštího roku nedočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama