Vydání S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se opět odkládá
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 2 Novinka Vydání S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se opět odkládá

Vydání S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se opět odkládá

David Bernard

David Bernard

1

Očekávaný akční titul S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl byl znovu odložen. Prostřednictvím příspěvků na Steamu a sociální platformě X to oznámili samotní tvůrci ze studia GSC Game World.

Reklama

  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se opět odkládá
  • Hra nově vyjde 20. listopadu 2024
  • Tvůrci odklad oznámili prostřednictvím příspěvků na Steamu a sociální platformě X
  • Autoři děkují za trpělivost a podporu
  • 12. srpna se dočkáme vývojářského deníku

Pokud jste se těšili na 5. září, kdy mělo dorazit pokračování tajemné akční série S.T.A.L.K.E.R., máme pro vás bohužel špatnou zprávu. Tvůrci ze studia GSC Game World prostřednictvím příspěvků na Steamu a sociální platformě X oznámili opětovný odklad vydání, které je nově stanoveno na 20. listopadu 2024.

"Všem našim hráčům,

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl bude vydán 20. listopadu 2024, a to místo původně plánovaného data 5. září 2024. Víme, že už jste možná unaveni čekáním. Opravdu si vážíme vaší trpělivosti. Tyto dva dodatečné měsíce nám dají příležitost opravit více „neočekávaných anomálií“ (nebo jednoduše „bugů“, jak jim říkáte). S.T.A.L.K.E.R. 2 se formuje přesně podle našich představ, a vydání je téměř zde. Jsme nesmírně nadšeni, že s vámi můžeme sdílet více. Abychom vám dali ochutnat toho, co přichází, s radostí oznamujeme video S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive, které bude 12. srpna vydáno na mediálních kanálech Xboxu."

"Tento podrobný update bude zahrnovat exkluzivní rozhovory, spoustu nových záběrů a video s kompletním průchodem jednoho z úkolů ve hře. Nemůžeme se dočkat, až vše uvidíte a získáte komplexní představu o tom, jak hra vypadá, a jak se hraje. Jako vždy jsme vděční za vaši neustálou podporu a porozumění – znamená to pro nás celý svět. Jsme stejně netrpěliví jako vy, a nemůžeme se dočkat okamžiku, kdy hru konečně vydáme, a vy si ji budete moci sami vyzkoušet," vyjádřilo se studio GSC Game World v příspěvku.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se předvádí v nové herní upoutávce
i Zdroj: GSC Game World

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se předvádí v nové herní upoutávce

Během herní prezentace Xbox Games Showcase jsme se dočkali nové upoutávky na S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, ve které…

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl vyjde 20. listopadu 2024, a to na PC a herní konzole Xbox Series X/S. Titul bude součástí nabídky předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama