Tvůrci World of Warcraft se rozpovídali o chystaných oslavách 20. výročí hry
i Zdroj: Blizzard Entertainment
WoW Novinka Tvůrci World of Warcraft se rozpovídali o chystaných oslavách 20. výročí hry

Tvůrci World of Warcraft se rozpovídali o chystaných oslavách 20. výročí hry

David Bernard

David Bernard

World of Warcraft, jeden z nejpopulárnějších MMORPG titulů, letos oslaví dvacet let od svého vydání. Tvůrci se v novém videu rozpovídali o chystaném výročí a obsahu, který přinese.

Reklama

  • World of Warcraft letos oslaví 20. výročí
  • Tvůrci si připravili spoustu dodatečného obsahu a odměn
  • Rasa Dracthyr bude rozšířena o šest současných herních tříd
  • Přesné datum oslav prozatím není známo

MMORPG World of Warcraft koncem srpna obdrželo expanzi s názvem The War Within, která se u hráčů aktuálně těší velkému zájmu. Tvůrci nicméně nehodlají zpomalit, o čemž svědčí i nový vývojářský deník, který se věnuje chystaným oslavám 20. výročí hry. Ty přinesou spoustu obsahu, jako například raid Blackrock Depths (pro 10 až 15 hráčů), hrátky s časem v zóně Silithus či čtyři původní dungeony v režimu Timewalking (The Deadmines, Zul'Farrak, Dire Maul a Stratholme). Těšit se můžeme také na aktualizovanou nabídku kosmetických předmětů, které bude možné zakoupit u NPC prodejců.

Výraznou změnou projde i prostředí před Caverns of Time. To nově během oslav nabídne různorodé zábavné aktivity. Vrátí se také několik klasických world bossů a dočkáme se i dvou nových. Jednou z hlavních odměn bude obrněný létající mount a sběratele kosmetických předmětu jistě potěší plejáda líbivých zbraní, brnění, hraček a mazlíčků. Pamětníci se mohou těšit i na přepracované Tier 2 sety. Rasa Dracthyr bude rozšířena o šest současných herních tříd a šamani se dočkají aktualizované “Ascendance” formy. Zdá se, že si toho pro nás tvůrci připravili opravdu hodně. Přesné startovní datum oslav prozatím není známo.

Vydání World of Warcraft: The War Within se připomíná startovní upoutávkou
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Vydání World of Warcraft: The War Within se připomíná startovní upoutávkou

Nová expanze pro World of Warcraft dnes otevřela své brány. Tentokrát se vydáme do podzemí, v jehož temných chodbách čeká…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama