Video ukazuje závodní víkendy v F1 Manager 2022. Na poměry manažerů vypadá hra neuvěřitelně
i Zdroj: Frontier Developments
F1 Manager 2022 Novinka Video ukazuje závodní víkendy v F1 Manager 2022. Na poměry manažerů vypadá hra neuvěřitelně

Video ukazuje závodní víkendy v F1 Manager 2022. Na poměry manažerů vypadá hra neuvěřitelně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 8. 2022 16:55

Britské studio Frontier Developments už za 10 dní poprvé vydá licencovaného manažera Formule 1 s názvem F1 Manager 2022. Titul připomíná i v traileru podrobně představujícím možnosti během jednotlivých závodních víkendů a video ukazuje, že na poměry sportovních strategií se můžeme těšit na naprosto exkluzivní záležitost.

Reklama

  • Trailer ukazuje závodní dny v F1 Manager 2022
  • Hra vypadá báječně a velmi detailně

Zaujmou například velmi detailní obličeje závodníků i poměrně uvěřitelné záběry z garáží jednotlivých stájí. Během závodního dne máte samozřejmě pod kontrolou vše, ale musíte se spoléhat také na to, jak pečlivě jste tým i monoposty připravili v mezičase. 

Jakmile formule vyrazí na trať, můžete vývoj závodu sledovat různými způsoby, včetně střihů kamery odpovídajících těm, které znáte i ze skutečných Grand Prix. Při závodě je samozřejmě nutné sledovat a analyzovat spoustu dat včetně vývoje časů kol, opotřebení pneumatik, spotřeby paliva, teploty a lepkavosti povrchu tratě nebo případného poškození součástek vozů. Kartami pochopitelně umí zamíchat počasí nebo nehoda ostatních jezdců, v ten moment přichází magie dobře načasovaných zastávek v boxech.

Dění samozřejmě přímo ovlivňujete pokyny jezdcům. Můžete zavelit k tomu, aby pořádně přitlačili na pilu, jezdili pokud možno čistě, bránili pozici a nehnali se za časy, nebo šetřili pneumatiky na důležitější momenty. Nechybí třeba i pokyny pro opatrnost při přejíždění obrubníků (respektive povel se jim přímo vyhýbat) nebo týmová režie.

Záběry přímo ze závodů působí až překvapivě dobrým dojmem, obzvláště v dešti. Konkrétní zlomové momenty včetně nehod si navíc můžete zpětně přehrávat v opakovaných záběrech.

F1 Manager 2022 vychází 30. srpna. V rámci předobjednávky ale dostanete ke hře přístup o pět dní dříve.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama