Launch trailer láká na nový ročník F1. První recenze ze světa jsou kladné
i Zdroj: Tisková zpráva
F1 2022 Novinka Launch trailer láká na nový ročník F1. První recenze ze světa jsou kladné

Launch trailer láká na nový ročník F1. První recenze ze světa jsou kladné

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 6. 2022 11:46

Studio Codemasters pod záštitou EA dnes otevírá brány dražších edic nového ročníku závodů F1. Ty přinášejí řadu novinek včetně vylepšeného kariérního režimu s “životem” jezdce, tedy s možností nakupovat oblečení nebo klasická superauta. Na hru láká divoce sestříhaný launch trailer i první recenze zahraničních médií.

Reklama

  • Vychází F1 2022
  • Autoři lákají launch trailerem, ke hře mají přístup majitelé dražších verzí
  • První recenze jsou pozitivní

Launch trailer připomíná, co všechno nového F1 2022 přinášejí. V první řadě je to nová generace samotných monopostů Formule 1, tedy strojů s novou aerodynamikou a rozměry pneumatik. Vedle toho si autoři zakládají na režimu F1® Life, ve kterém kromě závodních speciálů proženete i exotická vozidla od spřízněných výrobců (Aston Martin, Ferrari, Mercedes, McLaren) a svého jezdce ozdobíte značkovým oblečením a doplňky. Samotné závodění pak ozvláštní aktualizovaná pravidla, kvalifikační sprinty, manuální nájezdy na startovní rošt a pitstopy a další detaily. O všem jsme se podrobně rozepisovali v našem preview.

Hra jako taková vychází 1. července, majitelé dražší Champions Edition ale tradičně dostali přístup o tři dny dříve a můžou hrát už nyní. Se spuštěním hry zároveň došlo k pádu mediálního embarga a v zahraničních médiích se objevily první recenze. Ty jsou vesměs pozitivní, kladně je hodnocena především vylepšená fyzika, celkové grafické i zvukové pojetí závodění, zábavná umělá inteligence i přizpůsobení hratelnosti všem druhům hráčů. Problémy prý působí jen překvapivé množství bugů a nepříliš objevný režim F1® Life, stojící ve stínu mnohem zábavnějšího klasického závodění. Hráči by na druhou stranu neměli čekat žádný překotný vývoj oproti loňsku, titul prý působí dojmem ročníkových sportů od EA.

Základní verze F1 2022 stojí 1899 korun na staré generaci konzolí a 2099 korun na současné generaci konzolí. Dražší Champions Edition vyjde nehledě na platformu na 2399 korun (v rámci ní dostanete verze pro obě generace). Titul také bude v den vydání součástí předplatného EA Play Pro na PC. Majitelé EA Play na konzolích si bohužel nezahrají ani zkušební verzi, dostanou ale alespoň slevu 10 % na koupi kterékoliv verze hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama