F1 Manager 2022 má už datum vydání. Předvádí také záběry z kokpitu formule
i Zdroj: YouTube / PlayStation
F1 Manager 2022 Novinka F1 Manager 2022 má už datum vydání. Předvádí také záběry z kokpitu formule

F1 Manager 2022 má už datum vydání. Předvádí také záběry z kokpitu formule

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 6. 2022 07:35

Frontier Developments přislíbili ke včerejšímu dni nové informace o simulátoru F1 Manager 2022, a jak dříve slíbili, tak také činí. V rámci plánovaného odhalení přesného data vydání přinesli i bohatou ukázku z hraní, kde demonstrují fungování závodů a filmovost zážitku.

Reklama

  • F1 Manager 2022 vyjde 30. srpna
  • Při závodech se na dění podíváme kamerami televizního vysílání

F1 Manager 2022 nás postaví vedení týmu konstruktérů od 30. srpna tohoto roku, a to na PC, PS5, PS4, Xbox Series a Xbox One. Na PC se hra objeví na Steamu i Epic Game Store. Hráči, kteří si hru navíc na libovolné z platforem předobjednají digitálně, začnou hrát o pět dní dříve. Spolu s tím se též vyplatí přidat, že k takto dokončené předobjednávce dostanou i slevu.

Už ze starších preview bylo možné určit, že i nová hra od tvůrců Elite Dangerous libuje realističtější hraně spektra. S rozsáhlým seznamem jezdců F1, F2 a F3 se proto seznámíte nejen skrze styl jízdy, ale i vzhled a náturu. Přímo v závodech se pak samozřejmě zapojíte také; vše potřebné budete ovládat sami. Změnit půjde například tempo, režim motoru, nasazení ERS nebo strategii v boxech. Ani to ale není vše. Mimo toho budete sledovat i rostoucí opotřebení pneumatik, vyvíjející se počasí nebo zda je vhodné zaslat týmu pokyn pomocí rádia.

Samotné závody, které v kariéře absolvujete, jsou vykresleny stylem televizního vysílání, se známými úhly kamery i komentářem Davida Crofta a bývalého jezdce F1 Karuna Chandhoka. Pro hráče, kteří navíc ježděním žijí i mimo hranice okruhu, nabízí hra i četnou aktivitu před jeho návštěvou. Vedle jízdy budete tak muset investovat do lepšího personálu, vyvíjet a vylepšovat své vozy o nové součástky či vybírat silnou dvojici pilotů uspokojenosti představenstva a sponzorů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama