Tvůrci Mortal Kombat 1 představili příběhové rozšíření Khaos Reigns
i Zdroj: Warner Bros. Games / NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Tvůrci Mortal Kombat 1 představili příběhové rozšíření Khaos Reigns

Tvůrci Mortal Kombat 1 představili příběhové rozšíření Khaos Reigns

David Bernard

David Bernard

Během konání San Diego Comic-Con 2024 došlo k odhalení příběhového rozšíření pro Mortal Kombat 1. V expanzi Khaos Reigns se postavíme invazi titána Havika a zahrajeme si za šestici nových bojovníků. Po letech se navíc vrací i brutální “Animalities”.

Reklama

  • Mortal Kombat 1 se dočká příběhového rozšíření
  • Děj Khaos Reigns se bude točit okolo invaze titána Havika
  • Vrátí se i tzv. “Animalities”
  • Nově si budeme moci zahrát za postavy Noob Saibot, Sektor či Cyrax
  • Později dorazí i Ghostface z Vřískotu, terminátor T-1000 a Barbar Conan
  • Placené rozšíření Khaos Reigns vyjde 24. září 2024

Během právě probíhající akce San Diego Comic-Con 2024 došlo k představení příběhového rozšíření pro bojovou hru Mortal Kombat 1. Dodatek s názvem Khaos Reigns dorazí 24. září 2024. Děj se bude odehrávat v době po příběhové kampani základní hry a ústředním motivem bude invaze titána Havika, který pochází z alternativní reality, a touží rozsévat anarchii napříč časem i prostorem. Společně s oznámením jsme se dočkali i čtyřminutové příběhové upoutávky plné akce (díky vysoké míře násilí je pro zhlédnutí upoutávky nutné přihlášení na platformě YouTube).

Příběhová expanze přinese i nové hratelné postavy. Do boje se budeme moci vydat v kůži následujících bojovníků: Noob Saibot, Sektor a Cyrax. Tato trojice tvoří první polovinu tzv. “Kombat Pack 2” a bude dostupná ihned při vydání DLC. Později dorazí i hosté v podobě Ghostface (Vřískot), T-1000 (Terminátor 2) a Barbar Conan. “Kombat Pack 2” je součástí rozšíření Khaos Reigns a nelze jej zakoupit samostatně. Pokud ve hrách holdujete krvavé podívané, jistě oceníte i návrat tzv. “Animalities”, které si svoji premiéru odbyly v Mortal Kombat 3 z roku 1995. Nyní se vrátí formou bezplatného updatu (samotné rozšíření Khaos Reigns je placené). Jedná se o řadu brutálních zakončovacích úderů, jež budete rozdávat v kůži zástupců živočišné říše, na které se půjde transformovat. Mortal Kombat 1: Khaos Reigns dorazí 24. září 2024, a to na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Do Mortal Kombat 1 brzy zavítá brutální Takeda
i Zdroj: Warner Bros. Games / NetherRealm Studios

Do Mortal Kombat 1 brzy zavítá brutální Takeda

Již 23. července přivítá Mortal Kombat 1 nového bojovníka. Hbitý Takeda spoléhá na biče s čepelemi, které na soupeřově těle…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama