Do Mortal Kombat 1 brzy zavítá brutální Takeda
i Zdroj: Warner Bros. Games / NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Do Mortal Kombat 1 brzy zavítá brutální Takeda

Do Mortal Kombat 1 brzy zavítá brutální Takeda

David Bernard

David Bernard

Již 23. července přivítá Mortal Kombat 1 nového bojovníka. Hbitý Takeda spoléhá na biče s čepelemi, které na soupeřově těle zanechají podstatně více než jen pár šrámů.

Reklama

  • Do Mortal Kombat 1 brzy dorazí nový bojovník Takeda
  • Takeda využívá biče s čepelemi
  • Do boje se vypraví 23. července
  • Postava je součástí Mortal Kombat 1 Premium Edition a balíčku Kombat Pack 1
  • O týden později si ji budou moci zakoupit i majitelé standardní edice hry

Američtí vývojáři z NetherRealm Studios, kteří jsou podepsání pod vznikem bojové hry Mortal Kombat 1, představili pomocí herní upoutávky poslední DLC postavu pro první rok dodatečného obsahu. Brutální bojovník jménem Takeda dorazí společně s tzv. Kameo postavou Ferra, a to již 23. července.

Herní upoutávka představuje Takedův bojový styl, při kterém nový bojovník využívá biče s čepelemi. Nechybí ani dávka vtipných průpovídek, které jsou pro populární sérii typické. Samozřejmě se dočkáme i nové fatality. Ta je již tradičně opravdu brutální a hráčům se slabším žaludkem se pravděpodobně zamlouvat nebude. Takeda je poslední ze šestice DLC postav, které do Mortal Kombat 1 zavítaly během prvního roku od vydání hry (dříve vyšly postavy Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac a Homelander). Informací ohledně DLC postav pro druhý rok bychom se měli dočkat během konání San Diego Comic-Con 2024, přesněji prostřednictvím panelu, který na akci proběhne 26. července ve 21:00 našeho času. Takeda bude od 23. července dostupný pro všechny majitele Mortal Kombat 1 Premium Edition či balíčku Kombat Pack 1. O týden později si jej budou moci zakoupit i ostatní hráči. Bojová hra Mortal Kombat 1 je dostupná pro PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama