Tvůrci Modern Warfare III se zastávají svého díla
i Zdroj: Activision / Sledgehammer Games
Modern Warfare 3 Novinka Tvůrci Modern Warfare III se zastávají svého díla

Tvůrci Modern Warfare III se zastávají svého díla

David Bernard

David Bernard

12. 11. 2023 15:00 2

Studio Sledgehammer Games, které stojí za letošní iterací série Call of Duty, reaguje na dohady ohledně problematického vývoje. Hra je dle tvůrců výsledkem láskyplné práce a několikaleté snahy.

Reklama

  • Tvůrci Modern Warfare III se brání
  • Studio Sledgehammer Games je hrdé na své dílo
  • Nové Call of Duty je dle Aarona Halona výsledkem láskyplné práce a několikaleté snahy

V reakci na zmínky o problematickém a uspěchaném vývoji Call of Duty: Modern Warfare III vydalo studio Sledgehammer Games na sociální síti X (dříve Twitter) prohlášení, které se snaží uvést vše na pravou míru. Aaron Halon, vedoucí studia Sledgehammer Games, se k domněnkám a situaci vyjádřil následovně.

Na Modern Warfare III jsme neuvěřitelně hrdí, a to jak na ucelený herní zážitek, který je dostupný při vydání, tak i na obsah, který jsme pro komunitu naplánovali pro nadcházející rok. Jménem extrémně talentovaného týmu napříč Sledgehammer Games a našich partnerských studií, se kterými jsme na vývoji spolupracovali, můžeme říci, že naše láska k práci vedla ke vzniku vůbec prvního přímého pokračování v sérii Call of Duty. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme reakci naší komunity na vše, co hra nabízí napříč kampaní, multiplayerem a zombie módem.

"Od začátku vývoje jsme se všichni naprosto soustředili na vytvoření další průlomové hry Call of Duty. Dlouho předtím, než jsme dokončili naši předchozí hru, jsme od fanoušků jasně a zřetelně slyšeli volání po zachování postupu a možnosti hrát napříč díly série. A to je to, co jsme dodali – první skutečné pokračování v historii franšízy. To je také důvod, proč jsme poprvé přidali funkce jako Carry Forward, abychom ocenili investici našich hráčů, kterou vložili do série Modern Warfare. Jsme hrdí na to, že jsme týmem, který udává směr Modern Warfare III. Na realizaci této vize, kterou jsme utvářeli roky, jsme tvrdě pracovali. Cokoliv jiného jednoduše není pravda. Toto je naše hra a nemůžeme se dočkat, až si ji s vámi všemi zahrajeme.“

Práce po nocích i o víkendech. Jason Schreier poukazuje na okolnosti uspěchaného vývoje Modern Warfare 3
i Zdroj: Activision

Práce po nocích i o víkendech. Jason Schreier poukazuje na okolnosti uspěchaného vývoje Modern Warfare 3

Hodnocení kampaně Call of Duty: Modern Warfare 3 si Activision za rámeček zřejmě nedá. Mnozí kritizují líný design,…

10. 11. 2023 13:16

Silná slova. Je logické, že se tvůrci zastávají svého díla, ale naskýtá se otázka, zda-li prohlášení Aarona Halona nezpůsobí ještě negativnější odezvu, než jak tomu bylo dosud. Po slabé kampani, kterou Call of Duty: Modern Warfare III přineslo, se naše oči upírají na multiplayerové módy, které aktuálně testujeme. Call of Duty: Modern Warfare III je dostupné pro PC a současnou i minulou generaci herních konzolí.

Recenze příběhové kampaně Call of Duty: Modern Warfare III, akce, která naplnila obavy
i Zdroj: Activision

Recenze příběhové kampaně Call of Duty: Modern Warfare III, akce, která naplnila obavy

4. 11. 2023 21:00
10

Další podzim, další Call of Duty. Zajetá akční série letos přijíždí na rozvrzaném podvozku a neví, čím chce vlastně být.…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama