Call of Duty Modern Warfare III bude mít 16 modernizovaných map ze staršího dílu
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty Modern Warfare III bude mít 16 modernizovaných map ze staršího dílu

Call of Duty Modern Warfare III bude mít 16 modernizovaných map ze staršího dílu

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

14. 9. 2023 10:15

Jako návrat do minulosti by mohlo působit nadcházející Call of Duty Modern Warfare III. Hra nejenže už svým jménem a singleplayerovým příběhem odkazuje na starší díly série, ale při vydání má i obsahovat 16 map z Modern Warfare 2 (2009).

Reklama

  • Modern Warfare III bude mít 16 modernizovaných map z Modern Warfare 2 (2009)
  • Všechny mají být dostupné již při vydání hry (10. listopadu 2023)
  • Dočíst se o nich můžete v nejnovějším vývojářském blogu

Od vydání Call of Duty 2 (2005) nebylo roku, kdy by si hráči na podzim nemohli vyzkoušet zcela nový díl z této nesmrtelné FPS série. To samozřejmě vyvolává otázky o tom, zda se vůbec dá základní formule hry tak často pozměňovat a inovovat. Stále častěji tak vidíme i pokusy o návrat ke kořenům Call of Duty - na to vsadili s Modern Warfare III i ve Sledgehammer Games.

Nadcházející Modern Warfare III má už při vydání obsahovat 16 modernizovaných map pro multiplayer z populárního staršího dílu - tím je Modern Warfare 2 (2009). Ty doplní ještě 4 zcela nové mapy, které budou odhaleny až 5. října.

Začali jsme se sami sebe ptát, co dělalo pohyb ve starších hrách tak skvělým? Co bylo tak zábavné na ovládání zbraní? Stejně tak u nových her, rádi bychom tyto dva světy nějak propojili,” popisují vývojáři svůj přístup k staronovým mapám v nejnovějším článku na oficiálních stránkách Call of Duty.

V bližších detailech je poté zmíněno, že na určitých místech byly mapy upraveny tak, aby lépe odrážely požadavky hráčů pro moderní gameplay, ale snahou bylo zachovat je v co nejautentičtější formě, což se prý povedlo. 

Modern Warfare III bude mít ve své nabídce mapy Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, Wasteland a 4 zcela nové, dosud neodhalené. Po vydání do hry mají být dodány i další bezplatné mapy a jiný obsah pro multiplayer.

Modern Warfare III vyjde 10. listopadu 2023 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama