Modern Zombies? Call of Duty: Modern Warfare III přinese změny do populárního režimu
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 3 Novinka Modern Zombies? Call of Duty: Modern Warfare III přinese změny do populárního režimu

Modern Zombies? Call of Duty: Modern Warfare III přinese změny do populárního režimu

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

20. 9. 2023 10:25 1

Activision sdílí informace o zombie módu pro Call of Duty: Modern Warfare III. V článku navazujícím na nejnovější trailer popisuje razantní změny, které pro herní mód plánuje.

Reklama

  • Call of Duty Modern Warfare III bude mít populární zombie mód
  • V sérii Modern Warfare se tak stane poprvé
  • Herní mód čekají zásadní změny - odehrávat se bude v otevřeném světě

Nejnovější díl nesmrtelné značky FPS přinese oblíbený zombie mód, který je fanouškům série známý už od Call of Duty: World at War (2008). Pravidelně se objevuje v dílech od studia Treyarch, ale cestu si našel i do projektů zbývajících dvou studií, které na Call of Duty střídavě pracují (např. Call of Duty: Infinite Warfare a Call of Duty: WWII).

V případě letošního dílu půjde o první využití zombie módu v sérii Modern Warfare. Nejen to je však na jeho přítomnosti zajímavé - vývojáři pro zombie mód v Modern Warfare III plánují převratné změny, o kterých blíže promluvili na oficiálních stránkách Call of Duty. 

Nejzásadnější změnou má být přechod z uzavřených (často až klaustrofobických) map do otevřeného herního světa. To by mělo hráčům nejen umožnit navštívit několik rozličných lokací během jediného zápasu, ale také se postavit více zombíkům než kdy dříve.

Call of Duty Modern Warfare III bude mít 16 modernizovaných map ze staršího dílu
i Zdroj: Activision

Call of Duty Modern Warfare III bude mít 16 modernizovaných map ze staršího dílu

Jako návrat do minulosti by mohlo působit nadcházející Call of Duty Modern Warfare III. Hra nejenže už svým jménem a…

14. 9. 2023 10:15

Velice vágně je zmíněna spolupráce několika samostatných družstev, což by snad mohlo naznačovat, že mód by mohl být hratelný ve více než čtyřech hráčích. Zmínkou by ale mohl být míněn i systém herních klanů, či zcela jiná herní funkce. Na objasnění si tak budeme muset ještě nějaký čas počkat.

V herním módu byste údajně také měli narazit jak na nemrtvé, tak na živé nepřátele. Vaším úhlavním antagonistou bude Viktor Zakhaev, se kterým jste zkřížit cesty mohli v původním Modern Warfare (2007). Těšit se můžete i na další známé tváře - asistovat vám budou například John “Soap” MacTavish či Sergei Ravenov. Objevují se i v příběhovém traileru.

Call of Duty: Modern Warfare III vychází 10. listopadu na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama