The Rock natáčí film podle herní série. Jde o "největší a nejhustější hru", tvrdí herec, ale neřekl jakou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Rock natáčí film podle herní série. Jde o "největší a nejhustější hru", tvrdí herec, ale neřekl jakou

The Rock natáčí film podle herní série. Jde o "největší a nejhustější hru", tvrdí herec, ale neřekl jakou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 1. 2022 13:02 1

Kdo by neznal Dwayna „The Rock“ Johnsona, jako by neexistoval. Jedna z nejvýznamnějších a nejpopulárnějších tváří filmového průmyslu poslední dekády se objevila v nespočtu filmů a ve svém řádění rozhodně nepřestává – jedním z jeho nadcházejících projektů zaujme i hráče.

Reklama

  • The Rock potvrzuje další filmovou adaptaci herní série, prozatím ale nevíme které
  • Herec si nejspíše opět střihne hlavní roli, předlohu hrál několik let

V rozhovoru pro Men’s Journal totiž prozradil, že pracuje také na jednom filmu inspirovaným videoherní sérií. Johnson pochopitelně nemohl být konkrétní, údajně se ale máme na co těšit. „Nemůžu vám říct, kterou hru zpracováváme, ale tento rok se dočkáte oznámení. Na filmové plátno přeneseme jednu z největších a nejhustějších her – je to hra, kterou jsem hrál roky. Opravdu se těším, až se o tom fanoušci po celém světě dozví. Samozřejmě jí zpracováváme společně s našimi herními kamarády – zkrátka uděláme opravdu skvělej film,“ tvrdí herec.

Vzhledem k velmi zevrubnému popisu bychom mohli jmenovat minimálně tucet her, které by se mohly stát filmovou adaptací. Nezbývá tak nic jiného než čekat, co si pro nás Johnson opět připravil. Za zmínku stojí fakt, že nepůjde o první filmovou adaptaci hry, ve které se The Rock objeví. V roce 2005 si ještě jako spíše začínající herec zahrál v hororovém Doomu, kde se objevil v roli velitele Sarge. V roce 2018 měl premiéru film Rampage inspirovaný stejnojmennou kabinetovou herní sérií. To už Rock díky své popularitě na filmových plátnech fungoval jako spolehlivé lákadlo na diváky. Především díky čínským divákům se z Rampage stal třetí nejúspěšnější film podle videohry všech dob (po Warcraftu a Sonicovi).

Poměrně vtipné jsou spekulace, které se po rozhovoru ihned vyrojily. Často se zmiňuje nový díl God of War, kam by herec minimálně svými proporcemi zcela jistě zapadl. Objevují se ale i méně vážně míněné teorie, že by se mohl objevit v adaptaci Kirbyho, nebo pečovat o roztomilá zvířátka ve snímku na motivy Viva Piñata. Jakou herní adaptaci tipujete vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama