Další ukázka z filmové adaptace Uncharted přináší scénu s letadlem. Podle Toma Hollanda je snímek věrný herní předloze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další ukázka z filmové adaptace Uncharted přináší scénu s letadlem. Podle Toma Hollanda je snímek věrný herní předloze

Další ukázka z filmové adaptace Uncharted přináší scénu s letadlem. Podle Toma Hollanda je snímek věrný herní předloze

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 1. 2022 11:58

Ještě jednou se vrátíme ke společnosti Sony a její prezentaci na CES 2022. Její součástí totiž byla také ukázka z chystané filmové adaptace akční adventury Uncharted.

Reklama

  • Sony nabídla souvislou ukázku z filmového Uncharted
  • Jde o proslulou scénu s letadlem z Uncharted 3
  • O filmu krátce povyprávěl představitel hlavního hrdiny

Diváci měli možnost zhlédnout souvislou ukázku z často diskutované scény, v níž hlavní protagonista poskakuje na bednách vlajících za letadlem. Tento zážitek přichystali vývojáři z Naughty Dog v Uncharted 3, mnozí jej považují za pamětihodný moment, snad i proto se pro něj rozhodli také tvůrci filmové adaptace. Jak si můžete sami ověřit v přiloženém videu, ani filmaři si nedělají těžkou hlavu s fyzikálními zákony a bez ostychu je popírají. 

Snímek krátce okomentoval představitel Nathana Drakea - Tom Holland. Vysvětlil, že vzdává hold herní předloze, fanouškům ale zároveň přináší něco nového. Při natáčení se podle něj může velice snadno stát, že se v akci ztratí duše předlohy, proto si dávali pozor, aby se tak nestalo. Následně vyzvihl vztah mezi Natem a mentorem Sullym (Mark Wahlberg), který podle něj tvoří srdce celého filmu. 

Na snímku se pracuje od roku 2020, rozpočet se pohybuje kolem 120 milionů dolarů. Zda šlo o dobře utracené peníze se dozvíme už 18. února, kdy zamíří do kin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama