Test Drive Unlimited: Solar Crown potvrzuje odklad na další rok. Ještě tento měsíc ale dorazí uzavřená beta
i Zdroj: KT Racing / Nacon
Novinka Test Drive Unlimited: Solar Crown potvrzuje odklad na další rok. Ještě tento měsíc ale dorazí uzavřená beta

Test Drive Unlimited: Solar Crown potvrzuje odklad na další rok. Ještě tento měsíc ale dorazí uzavřená beta

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 7. 2023 07:30

Vydavatelství Nacon potvrzuje spekulace, že dojde k dalšímu odkladu Test Drive Unlimited: Solar Crown. Nový díl této závodní série, na níž pracuje studio KT Racing, vyjde nyní až začátkem roku 2024, přesně jak ukazovala finanční zpráva. Stále platnou novinou je potom to, že hra vyjde primárně na současnou generaci konzolí (ač tu může být případně jedna změna) a také to, že slibovaná uzavřená beta začíná ještě tento měsíc.

Reklama

  • Test Drive Unlimited: Solar Crown bylo bez dalšího upřesnění odloženo na rok 2024
  • Nový přenos však odhalil první záběry z hraní a datum uzavřené bety
  • Vybraní hráči se do digitální verze Hongkongu podívají již 24. července

Hra nedostala v rámci TDU Connect žádné konkrétní ani přibližné datum vydání, takže znám je opravdu pouze rok. Mimo toho však detaily připluly – a relativně hojně. Vedle přibližně 25 minut trochu chaoticky prezentovaných záběrů z hraní se zde objevila třeba zpráva, že vybraní hráči hru zahrají už koncem měsíce a pochopitelně také to, jak bude hra vypadat.

Podle plánu se beta rozběhne v pondělí 24. července a potrvá tři dny. Zájemci, kteří se do ní chtějí dostat, se mohou v dalších dnech registrovat na stránkách hry, jež se v době psaní nejeví ještě jako funkční. S ohledem na to, je však třeba dodat onu úvodem naznačenou potencialitu: Ač web, na který takto odkazujeme, stále zařazuje mezi platformy: PC, PS5, Xbox Series a Switch; právě Switch není v aktuální tiskovce k nalezení, a je tedy možné, že by byl i vyřazen.

Podle serveru VGC jde zatím ale pouze o spekulaci – nikoli potvrzenou zprávu. Z jejich strany došlo totiž sice na kontaktování Naconu s tím, zda jde o chybu, či úmysl, avšak žádná reakce nebyla obdržena. I vzhledem k tomu je však třeba uvážit, co se hře už stalo. Už dříve bylo totiž jednou oznámeno, že nový Test Drive vyjde i na Xbox One a PS4, ale obě last-gen verze byly nakonec zrušeny, když se loni oznámil předchozí odklad.

Pokud jde nakonec o samotný přenos, který ukázal hratelnost, celá ukázka byla zaměřena na online hraní. Důraz byl kladen především na sociální aspekty, jako např. integrovaný hlasový chat, kooperativní mise i závody, sociální centrum Solar Hotel a přizpůsobitelné avatary. Nechyběly ovšem ani záběry z Hongkongu. Jak už bylo totiž dříve zmíněno, tento ostrov bude ve hře vyobrazen de facto v měřítku 1:1 a nabídne kolem 550 km silnic.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama