Nové Test Drive vyjde až v září příštího roku. Podíváme se do Hongkongu
i Zdroj: Hrej.cz
Test Drive Unlimited Solar Crown Novinka Nové Test Drive vyjde až v září příštího roku. Podíváme se do Hongkongu

Nové Test Drive vyjde až v září příštího roku. Podíváme se do Hongkongu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 7. 2021 13:04

Vydavatelství Nacon během svého livestreamu Connect přineslo další, podrobnější informace o připravované závodní hře Test Drive Unlimited Solar Crown. První pokračování značky za posledních deset let přinese kompletně, do puntíku přepracovaný Hongkong, vyjde ale až za více než rok. Konkrétně 22. září 2022.

Reklama

  • Nacon odhalil lokaci Test Drive Unlimited Solar Crown
  • Závodit budeme v 1:1 Hongkongu
  • Nechybí frakce a online režim
  • Hra vyjde 22. září příštího roku

Po havajském Oahu a španělské Ibize se dočkáme další rozsáhlé exotické lokace. Zvláštní administrativní oblast Číny asi není třeba blíže představovat. Jde o mimořádně hustě obydlenou oblast s pekelně drahými nemovitostmi. V praxi to znamená, že se za volanty luxusních sportovních aut budou hráči prohánět úzkými uličkami supermoderního velkoměsta, chudší starou zástavbou, přístavy i působivými kopci, plážemi a džunglí, které oblast obklopují. Hra slibuje mapu přepracovanou v měřítku 1:1 a propracovaný online režim.

V novince se stanete součástí jedné z dvou frakcí, které spolu válčí o kontrolu nad městem - Streets a Sharps. Skrze vítězství v závodech budete stále důležitějším členem klanu, zároveň budete v turnajích vyhrávat nová a lepší auta od světoznámých výrobců.

Stále jsme neviděli skutečné gameplay záběry, dalších informací se ale dočkáme v blízké době. Test Drive Unlimited Solar Crown vychází 22. září příštího roku na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama