Test Drive Unlimited: Solar Crown odložen až na příští rok, vyjde navíc jen na nové konzole
i Zdroj: Steam
Test Drive Unlimited Solar Crown Novinka Test Drive Unlimited: Solar Crown odložen až na příští rok, vyjde navíc jen na nové konzole

Test Drive Unlimited: Solar Crown odložen až na příští rok, vyjde navíc jen na nové konzole

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2022 17:42

Očekávané závody v otevřeném Hongkongu Test Drive Unlimited: Solar Crown nakonec letos nevyjdou. Vývojáři ze studia KT Racing se rozhodli titul odložit na příští rok. Navíc odpískali podporu současné generace konzolí, hra tedy vyjde jen na PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama

  • Test Drive Unlimited: Solar Crown byl odložen na příští rok
  • Nevyjde na PS4 a Xbox One
  • Autoři slibují více informací a uzavřenou betu

Tvůrci neveselé novinky oznámili v “prvním z dlouhé série příspěvků”. Snad se tedy budeme v příštích měsících dočkávat větší porce informací. Odklad zdůvodňují tím, že potřebují dostatek času, aby ze Solar Crown udělali zatím nejodladěnější hru série a chtějí na tento cíl mít dostatek času. V souvislosti s ambicemi také končí plány na vydání verzí pro PlayStation 4 a Xbox One, nicméně stále platí, že je ve vývoji varianta na konzole Nintendo Switch.

Studio opět připomnělo plány na vytvoření 1:1 virtuální podoby Hongkongského ostrova s 550 kilometry silnic. Město má sice být ultimátní hřiště pro milovníky závodění, tvůrci ale pamatují i na ty, kteří si chtějí jen tak koupit auto od dealera, pustit muziku v rádiu, stáhnout okénka a užívat si virtuální vítr ve vlasech…

V prvním příspěvku zároveň představují klany, které spolu zápolí o vládu nad ulicemi města. Hráč si může vybrat a přísahat věrnost Sharps nebo Streets. Druzí zmínění si užívají spíše undergroundovou a klubovou atmosféru se základnou ve starém skladišti, zatímco si Sharps potrpí na luxus svého střešního sídla v nejdražší čtvrti.

Vývojáři v současnosti plánují fáze uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama