Potvrzeno: Nový Test Drive uvidíme v běhu příští týden. Původně mělo jít jen o obrázky, nakonec bude ale i video
i Zdroj: KT Racing / Nacon
Test Drive Unlimited Solar Crown Novinka Potvrzeno: Nový Test Drive uvidíme v běhu příští týden. Původně mělo jít jen o obrázky, nakonec bude ale i video

Potvrzeno: Nový Test Drive uvidíme v běhu příští týden. Původně mělo jít jen o obrázky, nakonec bude ale i video

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 7. 2023 07:10

Odložené pokračování série Test Drive Unlimited se příští týden konečně ukáže v souvislých gameplay záběrech. Zprávu potvrdil přímo vydavatel hry, který vyloučil, že půjde znovu jen o statické snímky, když oznámil, že hru uvidíme v běhu na TDU Connect během 12. července od 19:00.

Reklama

  • Studio KT Racing příští týden předvede první gameplay ukázku Test Drive Unlimited Solar Crown
  • Přenos ze hry je naplánován na 12. července od 19 hodin našeho času

Skutečnost, že zprávu přinášíme tentokrát trochu se zpožděním, má svůj důvod ve vývoji informace. Původní (nyní již upravené) prohlášení od Naconu totiž prvně vypadalo tak, že se nedočkáme gameplay videa, ale pouze gameplay obrázků – což rozhodně neznělo tak lákavě. Nyní se však prohlášení změnilo, a my víme, že dostaneme i video. 

Jak už si dále můžete přečíst  na oficiální pozvánce přiloženého videa, obsahem akce nás provede sám kreativní ředitel studia KT Racing Alain Jarniou, jenž představí i hostitelku klubu Solar Club – Vivian Hughes.

Co se týče data vydání, zde je zmínka sice nepotvrzená, ale asi možná. Ačkoli totiž KT Racing zatím nic ani slůvkem nenaznačil, už je tomu opravdu dlouho, co dorazilo cokoli oficiálně – a zejména nedávno se o datu dost mluvilo, takže to dává smysl. 

Můžeme třeba připomenout, že úplně původně měla hra vyjít už loni. Veřejně se komunikovalo to, že hra vyjde už v září 2022, což Nacon nakonec zamítl v květnu toho roku s tím,  že start odsouvá na rok 2023

Navíc, když už u toho byl, došlo také k souběžnému zrušení obou verzí titulu pro konzole minulé generace, kdy měla hra vyjít i na PS4 a Xbox One.

V uplynulých dnech nakonec přišla pak i poslední zpráva, která vše zakončila. Ta hovořila o tom, že hru nedostaneme ani tento rok, neboť finanční zpráva Naconu uvádí, že Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde až v roce 2024 v rámci prvního kvartálu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama