Studio Telltale Games nechá brzy nahlédnout do zákulisí vývoje The Wolf Among Us 2
i Zdroj: Hrej.cz
The Wolf Among Us 2 Novinka Studio Telltale Games nechá brzy nahlédnout do zákulisí vývoje The Wolf Among Us 2

Studio Telltale Games nechá brzy nahlédnout do zákulisí vývoje The Wolf Among Us 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 2. 2022 08:45

Na pokračování adventury The Wolf Among Us čekají fanoušci tvorby studia Telltale Games celou věčnost, na tom se ale v nejbližší době nic nezmění. Jako malá náplast může posloužit chystaná prezentace, která by o hře mohla prozradit trochu víc.

Reklama

  • Chystá se prezentace ke hře The Wolf Among Us 2
  • Autoři při této příležitosti navázali spolupráci s Geoffem Keighleym
  • Stream se uskuteční 9. února v 19:00 hodin

Vývojáři se přihlásili o slovo v příspěvku na Twitteru. Fanouškům slíbili pohled do zákulisí vývoje a další, blíže nespecifikované informace, které odprezentují po boku moderátora a producenta Geoffa Keighleyho. Stream se uskuteční ve středu v 19:00 hodin našeho času.

Poslední informace o hře pochází z poloviny prosince. Tehdy vyšlo najevo, že děj dvojky zhruba po půl roce přímo navazuje na první díl, příběh se odehrává v New Yorku během zimních měsíců. Scénář je dokončen, studio se nyní soustředí na motion capture. Jako zásadní změna se dá označit přesun z Unity na Unreal Engine, který autorům údajně v mnoha ohledech ulehčuje práci.

The Wolf Among Us 2 ovšem není jediným projektem, na němž se v Telltale Games pracuje. V rámci loňských The Game Awards jsme viděli trailer k The Expanse, prequelu ke stejnojmennému seriálu. Na něm spolupracují se studiem Deck Nine (Life is Strange: Before the Storm a True Colors).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama