Insider přináší detaily k The Wolf Among Us 2, odehrává se šest měsíců po událostech prvního dílu
i Zdroj: Telltale Games
The Wolf Among Us 2 Novinka Insider přináší detaily k The Wolf Among Us 2, odehrává se šest měsíců po událostech prvního dílu

Insider přináší detaily k The Wolf Among Us 2, odehrává se šest měsíců po událostech prvního dílu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 12. 2021 11:41

Studio Telltale přislíbilo, že se další informace o chystané adventuře The Wolf Among Us 2 objeví v posledním čísle magazínu Game Informer. Malou ochutnávku nyní řináší insider s přezdívkou Shinobi602.

Reklama

  • Objevily se nové informace k The Wolf Among Us 2
  • Příběh se odehrává v New Yorku během zimních měsíců
  • Scénář je hotový, studio se soustředí na motion capture

Shinobi prozrazuje, že se druhý díl profiluje jako klasické pokračování, na události z jedničky navazuje po šesti měsících. Příběh by se měl odehrávat po celém New Yorku během zimních měsíců. 

Co se týče samotného vývoje, projekt se již přesunul do plné produkce. Scénář je kompletní a studio se momentálně soustředí na motion capture. Poslední informace odkazuje na Unreal Engine, na který vývojáři přesedlali z Unity, nová technologie údajně celý tvůrčí proces výrazně usnadňuje. 

Studio Telltale bylo součástí letošních The Game Awards, kde představilo krátký trailer k dalšímu projektu - The Expanse. Hra je prequelem ke stejnojmennému seriálu, s Telltale na ní spolupracují vývojáři z Deck Nine, kteří stojí za Life is Strange: Before the Storm a True Colors.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama