The Wolf Among Us 2 je zase ve vývoji
i Zdroj: Telltale Games
Novinka The Wolf Among Us 2 je zase ve vývoji

The Wolf Among Us 2 je zase ve vývoji

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 12. 2019 08:58
Reklama

Osud pokračování epizodické adventury The Wolf Among Us 2 patřil k těm smutnějším. Velmi oblíbené videoherní zpracování "pohádkové" komiksové série od DC Vertigo bylo ve vývoji právě v době, kdy tvůrčí studio Telltale zkrachovalo a zaniklo. Projekt ale vstal z popela jako fénix, holding LCG Entertainment, který následně odkoupil část IP Telltale, ve vývoji pokračuje. Navíc ke spolupráci přizval AdHos Studio složené z veteránů Telltale.

CEO společnosti Jamie Ottilie se podělil o první detaily z vývoje. Hra vyjde jak na konzole, tak na PC, kde bude exkluzivitou Epic Games Store. Příběh bude opět zasazen zhruba 20 let před události komiksových knih, zároveň ale nějakou dobu po událostech první herní sezóny. Stejně jako ona nabídne 5 epizod, otázkou stále je, zda budou vydány současně nebo po vzoru původních titulů Telltale s výraznými odstupy.

V hlavní roli se vrátí Bigby Wolf, tím však dosud známé informace končí. Ku příležitosti oznámení druhé sezóny mohou hráči získat první úplně zdarma skrze Epic Games Store. Čas mají do 19. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama