Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?

Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie? | Kapitola 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 7. 2021 17:20

Seznam kapitol

1. ČERSTVÉ UKÁZKY 2. NOVÁ OZNÁMENÍ 3. PERIFERIE

Včera večer se o slovo přihlásil francouzský vydavatel Nacon. V půlhodinové prezentaci představil chystané herní novinky, došlo na zcela nová oznámení, updaty k titulům, o nichž už nějaký čas víme, část akce byla věnována také herním periferiím. To vše jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

Reklama

Jak už bylo řečeno, Nacon nepůsobí pouze coby vydavatel, v herní branži je znám především jako výrobce periferií, ať už jde o gamepady, herní sluchátka nebo další vychytávky. 

Na prezentaci byly zmíněny gamepady určené pro cloudové hraní na smartphonech - MG-X Series. Příslušenství je vyvinuto speciálně pro Xbox Game Pass Ultimate, díky nastavitelné šířce jde o univerzální ovladač pro telefony o různých rozměrech. Na trhu by se měl objevit co nevidět.

Řeč přišla také na gamepad Revolution X, prémiový ovladač určený pro konzole Xbox a pro PC, který nabízí široké možnosti nastavení, což ocení především kompetitivně zaměření hráči. Na trhu by se měl objevit koncem letošního roku.

Pro hráče na konzolích PlayStation 5 si inženýři připravili headsety RIG 400 HS a RIG 500 PRO HS, streameři pak mohou sáhnout po optimalizovaném mikrofonu RIG 200 HS. Pro PlayStation 5 nyní vzniká i licencovaný arcade ovladač DAIJA.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama