Sázka na nejistotu? Recenze Atomic Heart se pohybují od nadšených až po velmi zklamané
i Zdroj: Mundfish / Focus Entertainment
Atomic Heart Novinka Sázka na nejistotu? Recenze Atomic Heart se pohybují od nadšených až po velmi zklamané

Sázka na nejistotu? Recenze Atomic Heart se pohybují od nadšených až po velmi zklamané

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 2. 2023 15:23 1

Před pár desítkami minut padlo recenzentské embargo na první hodnocení očekávané střílečky Atomic Heart od studia Mundfish. Ta byla specifická tím, že jsme mohli jen odhadovat, jakých kvalit dosáhne. Jistou nepředvídatelnost pak potvrdily i recenze z celého světa. Najdou se totiž verdikty na všech částech spektra.

Reklama

  • Vycházejí první recenze Atomic Heart
  • Najdou se extrémně pozitivní i hodně negativní

Na agregátoru hodnocení Metacritic má tak hra v době psaní těchto řádků 75 % (PlayStation 5), 76 % (Xbox Series) a 78 % (PC). V konkrétních seznamech najdeme recenze sahající i po absolutních nebo téměř absolutních hodnoceních, tedy 90 nebo 100. Většina verdiktů se přiklání spíše k vysoce nadprůměrným nebo jen nadprůměrným známkám, najdou se ale i přísnější čtyřky.

“Celkovo je Atomic Heart veľmi pôsobivá hra ako spracovaním, tak aj hrateľnosťou. Atomic Heart sa prakticky pridáva k Bioshocku a Wolfensteinu a ponúka rovnako zaujímavé prepracovanie sveta v alternatívnej minulosti.  Tým nás hra prevedie, pričom  veľmi dobre spojí rozprávanie príbehu, náročnú akciu, výrobu predmetov a aj množstvo puzzle prvkov a levelov,” neskrývá nadšení Peter Dragula v devítkové recenzi na slovenském Sectoru.

“Hra splňuje všechny očekávání a sliby; je to úžasný debut společnosti Mundfish. Vypíchnout jen několik věcí, v nichž je Atomic Heart fenomenální, je téměř nemožné, protože je výjimečná ve všech. Není to jen moje nejoblíbenější hra tohoto roku, ale možná i jedna z nejlepších za desetiletí,” je ještě nadšenější David Burdette z Gaming Trend.

“Příběh, hratelnost a design světa Atomic Heart jsou slibné, ale ve všech aspektech hra nedokáže potenciál zúročit,” je podstatně přísnější Joshua Duckworth z magazínu GameRant s 2 body z 5.

Recenze Atomic Heart, jednoho z největších překvapení poslední doby
i Zdroj: Mundfish

Recenze Atomic Heart, jednoho z největších překvapení poslední doby

20. 2. 2023 14:00
10

Když v polovině roku 2017 vylezl na světlo světa první trailer na svérázný Atomic Heart, člověk tak nějak netušil, zdali sní…

Připomeňme, že naše recenze od Aleše souzní spíše s pozitivními pohledy. Atomic Heart vychází na PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 a PlayStation 5 už zítra, tedy 21. února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama