Saber Interactive se raduje z úspěchu Space Marine 2. Vývojáři už přemýšlí nad dalším dílem
i Zdroj: Focus Entertainment / Saber Interactive
W40k: SM2 Novinka Saber Interactive se raduje z úspěchu Space Marine 2. Vývojáři už přemýšlí nad dalším dílem

Saber Interactive se raduje z úspěchu Space Marine 2. Vývojáři už přemýšlí nad dalším dílem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

Kreativní ředitel Space Marine 2 neskrýval nadšení z úspěchu, kterého hra dosáhla hned v prvních dnech po vydání. Značce se chce věnovat i do budoucna.

Reklama

  • Tim Willits naznačil, že se Space Marine dočká dalšího dílu
  • Studio uvažuje také o rozšířeních
  • O remaku Star Wars: Knights of the Old Republic mluvit nechtěl

Titul Warhammer 40,000: Space Marine 2 měl zaděláno na obrovský problém, když na internet během léta unikl jeden z posledních buildů. Piráti se okamžitě pustili do hraní, zatímco vývojáři apelovali na fanoušky, aby se nedokončené verzi obloukem vyhýbali. Ani regulérní uvedení hry neprobíhalo zrovna hladce, vydavatelství Focus Entertainment se omlouvalo za technické problémy a slibovalo rychlou nápravu. Těžké období nicméně vystřídala euforie, když vyšlo najevo, že je o hru opravdu velký zájem.

Nadšení neskrývá ani kreativní ředitel Tim Willits. V rozhovoru pro server IGN dokonce potvrdil, že spolu s kolegy už nyní přemýšlí o budoucnosti značky, kterou rozhodně nechce nechat ležet ladem. „Doslova lapáme po dechu. Hra je nyní dva týdny venku, potřebujeme, aby se trochu usadil prach. Mohu ale s jistotou říct, že naše fanoušky Warhammeru v budoucnu nezklameme. Na to je to až příliš velký úspěch!”

Warhammer 40,000: Space Marine 2 válí v prodejích i počtech hráčů
i Zdroj: Saber Interactive

Warhammer 40,000: Space Marine 2 válí v prodejích i počtech hráčů

Sláva Císaři! Warhammer 40,000: Space Marine 2 už od předběžného spuštění vévodí žebříčkům hratelnosti na Steamu. Teď tvůrci…

Dále zmínil, že ředitel vývoje Dmitrij Grigorenko už nastínil několik nápadů, z nichž by se dala vykřesat buď rozšíření, nebo regulérní pokračování. Willits dodal, že by fanoušci příště mohli narazit třeba na další frakce, značka podle něj poskytuje spoustu manévrovacího prostoru.

Nutno poznamenat, že Saber pracuje i na dalších pozoruhodných projektech. Řeč přišla i na problematický remake Star Wars: Knights of the Old Republic. O něm ale Willits mluvit nechtěl. „Nyní se zaměřujeme na vývoj. Těšíme se, že se s vámi podělíme o další informace, až přijde ten správný čas.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama