Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhaluje technické podrobnosti
i Zdroj: Focus Entertainment / Saber Interactive
W40k: SM2 Novinka Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhaluje technické podrobnosti

Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhaluje technické podrobnosti

David Bernard

David Bernard

1

Vydavatelská společnost Focus Entertainment odhalila detailní informace o podporovaných grafických režimech konzolové verze Warhammer 40,000: Space Marine 2. PC hráči si na nejaktuálnější technologie budou muset chvíli počkat.

Reklama

  • Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhaluje technické podrobnosti o výkonnostních režimech
  • PC verze nabídne v den vydání pouze Nvidia DLSS2 a AMD FSR2
  • Na aktuální technologie si budeme na PC muset chvíli počkat
  • Zpoždění bude mít i podpora širokoúhlých obrazovek
  • Vývojáři pracují na kompatibilitě s handheldem Steam Deck

Vydavatelská společnost Focus Entertainment, která se aktuálně chystá na vydání očekávané kooperativní akce Warhammer 40,000: Space Marine 2, odhalila detailní informace o výkonnostních režimech na herních konzolích a podporovaných technologiích na PC. Zatímco majitelé PlayStation 5 a Xbox Series X mohou počítat s režimem kvality (4K/30 fps) a režimem výkonu (Full HD, až 60 fps), hráči s Xbox Series S si budou muset vystačit pouze s režimem kvality, a to v rozlišení QHD (1440p) se 30 fps.

PC verze nabídne během vydání podporu technologií Nvidia DLSS2 a AMD FSR2. Novější verze (DLSS3 a FSR3) dorazí později. Technologie HDR a Ray Tracing nejsou podporovány. Se zpožděním bohužel dorazí i podpora širokoúhlého zobrazení. Vydavatelství Focus Entertainment v tomto ohledu cílí na konec září. Tvůrci pracují i na nativní podpoře pro handheld Steam Deck (konec roku 2024). Potvrzena byla i možnost vzájemného hraní mezi platformami Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V případě PvP režimu Eternal War se nicméně crossplay rozdělí na dva samostatné tábory, a to PC (Steam, Epic Games Store) a konzole (PlayStation 5, Xbox Series X/S). Důvodem je údajně snaha o férová multiplayerová klání. Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. září 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé edic Gold a Ultra se dočkají o čtyři dny dříve.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 představuje smrtící Plasma Incinerator
i Zdroj: Focus Entertainment / Saber Interactive

Warhammer 40,000: Space Marine 2 představuje smrtící Plasma Incinerator

Tvůrci očekávané kooperativní akce z univerza Warhammer 40,000 představili další ničivou zbraň. Ve správných rukou bude…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama