Prosincová aktualizace Back 4 Blood přinese postup i v režimu jednoho hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Back 4 Blood Novinka Prosincová aktualizace Back 4 Blood přinese postup i v režimu jednoho hráče

Prosincová aktualizace Back 4 Blood přinese postup i v režimu jednoho hráče

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 11. 2021 11:35

Říjnová kooperativní akce Back 4 Blood přinesla pro hráče v týmu zajímavou a trvanlivou zábavu. Ti, kteří chtěli příběhem projít osamoceni, ale byli ve značné nevýhodě, hraní s umělou inteligencí je totiž neodměňovalo žádnou formou postupu ve hře. To komunita dost hlasitě kritizovala a studio Turtle Rock jen pár dní po vydání uznalo, že systém změní. Stane se tak v prosinci.

Reklama

  • Aktualizace Back 4 Blood v prosinci odemkne progress v sólo režimu
  • Zároveň přinese pár menších novinek
  • Během roku 2022 vyjdou tři velké expanze se spoustou obsahu

V nově zveřejněném plánu pro další měsíce sdílelo, jak se na konci roku a ve vzdálenější budoucnosti hra změní. Ještě v listopadu by měl dorazit menší patch zlepšující některé nepohodlné prvky a odstraňující větší chyby. V prosinci pak zřejmě vyjde větší aktualizace. Ta přinese nové supply lines, tedy nové karty a kosmetické předměty, tréninkovou arénu určenou pro seznámení s nepřáteli, nový typ karet a především možnost získávat odměny a progress i za sólo hraní. Jak to bude fungovat v praxi uvidíme nejspíše až v prosinci.

Příští rok by pak měl být pro hráče Back 4 Blood patřičně nabitý. V rámci aktualizací autoři slibují novou úroveň obtížnosti (je otázkou, zda půjde o ještě větší výzvu, nebo naopak přijde nějaký “mezikrok” pro zlepšení zážitku). Samozřejmostí jsou nové karty, zkvalitnění zážitku nebo úpravy zbraní na blízko. Zajímavě zní i nový kooperativní režim.

Tvůrci zároveň lákají na první velkou zpoplatněnou expanzi Tunnels of Terror. Ta přinese, zřejmě dva, nové hrdiny, nové speciální nepřátele, zbraně, karty, aktivity i exkluzivní skiny. Během roku by pak měly přijít další dvě velká rozšíření.

O hru se zjevně Turtle Rock hodlají patřičně starat, klíčové ale bude udržet hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama