Přístupnost nadevše. Vývojářský deník Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje možnosti nastavení
i Zdroj: Ubisoft / Ubisoft Montpellier
Prince of Persia: The Lost Crown Novinka Přístupnost nadevše. Vývojářský deník Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje možnosti nastavení

Přístupnost nadevše. Vývojářský deník Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje možnosti nastavení

David Bernard

David Bernard

6. 1. 2024 15:00

Zanedlouho vycházející Prince of Persia: The Lost Crown se vrací ke kořenům série. Tvůrci se v novém vývojářském deníku rozpovídali o rozsáhlých možnostech nastavení a přístupnosti.

Reklama

  • Vývojářský deník Prince of Persia: The Lost Crown odhaluje možnosti nastavení
  • Hru si bude možné upravit k obrazu svému
  • Tvůrci mysleli i na zrakově znevýhodněné hráče

Hráli jste jako děti původního Prince z Persie? My ano, a proto se těšíme na zanedlouho vycházející titul Prince of Persia: The Lost Crown, který se vrací ke kořenům série. Čeká nás náročné dobrodružství, které lze bezesporu zařadit k žánru metroidvania. V kůži nebojácného prince se pustíme do překonávání překážek, luštění hlavolamů a soubojů s nepřáteli. To vše při využití klasické 2D/3D kamery, kterou milovníci “hopsaček” velmi dobře znají. Cestu si nicméně budete moci zjednodušit. Tvůrci ze studia Ubisoft Montpellier se v nejnovějším vývojářském deníku rozpovídali o o rozsáhlých možnostech nastavení a přístupnosti.

Autoři hru vytvořili s důrazem na široké spektrum hráčské obce, tudíž si ji dle jejich slov užijí i méně zkušení jedinci. Díky pestré škále nastavení si bude možné ulehčit pohyb napříč herním prostředím, zatímco v boji pomůže zvýraznění nepřátel a asistence míření. V případě, že máte potíže se zrakem, přijde vhod upravení kontrastu, desaturace pozadí a barevné filtry. Pro lepší přehlednost herní mapy bude možné umístit upravitelné značky. Prince of Persia: The Lost Crown vychází již 18. ledna, a to na PC, Nintendo Switch a současnou i minulou generaci herních konzolí. Titul bude dostupný i v rámci předplatného herní služby Ubisoft Plus.

Prince of Persia: The Lost Crown - dojmy z hraní na Gamescomu 2023
i Zdroj: Ubisoft

Prince of Persia: The Lost Crown - dojmy z hraní na Gamescomu 2023

Prince of Persia: The Lost Crown mohli hráči poprvé vidět na letošním Summer Games Festu. V rámci Gamescomu 2023 dostali…

24. 8. 2023 22:07
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama