Příští Ace Combat bude poháněn Unreal Enginem 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští Ace Combat bude poháněn Unreal Enginem 5

Příští Ace Combat bude poháněn Unreal Enginem 5

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 8. 2021 13:40

Jeden z praotců arkádového létání moderních letounů se po pětadvaceti letech dočkal oznámení nového dílu. Ace Combat 7: Skies Unknown se totiž prodával nad očekávání dobře, a to dokonce natolik, že se Bandai Namco rozhodlo tvorbu nástupce podpořit dalším rozšířením vývojářského týmu.

Reklama

  • Další pokračování Ace Combatu dorazí na technologickém základu Unreal Enginu 5
  • Na hře se už nyní aktivně pracuje ve studiu Project Aces i pomocném týmu ILCA

Podle vývojářů z japonského studia Project Aces se od ledna 2019 stačilo prodat přes 3 miliony kopií Ace Combatu 7. Kazutoki Kono, který studio v rámci Bandai Namco vede a z pozice producenta za značku i zodpovídá, označil dosaženou metu za něco mimořádného. Jako další upomínku významu sedmého dílu, pak pouze krátce dodal, že už 31. srpna dojde na vydání dalšího balíčku skinů, jenž se tentokrát nechá inspirovat japonskými vzdušnými silami. 

Spolu s vysokou prodejností dosud posledního vydaného dílu, dal Kono také vědět, že v aktivní produkci je už i jeho plnohodnotný nástupce. Vznikat má v ještě užší spolupráci se studiem ILCA (spoluautorů cutscén Ace Combatu 7 či výlučných autorů Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl) a podle serveru Twinfinite má stejně jako Hellblade 2 či S.T.A.L.K.E.R. 2 využívat Unreal Enginu 5. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama