Podívejte se na Death Stranding PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na Death Stranding PC

Podívejte se na Death Stranding PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 7. 2020 11:07 2
Reklama

Je to už 14 dní, co se PC hráči dočkali svého vydání bývalé exkluzivity čistě pro PlayStation, tedy Death Stranding. Tehdy překvapila už sběratelská edice svou „soškou“, tedy dítětem uzavřeném v inkubátoru – stejně jako ve hře. Ale PC hráči musí vždy posunout hranice o něco dál.

Cami Roebuck je, alespoň dle jejího Twitter účtu, herečkou, umělkyní, spisovatelkou i režisérkou. Očividně to ale umí i s počítači, a tak si chtěla jeden postavit. A jak jinak vykombinovat stavění počítače a vztah k Death Standing? Vytvořit si vlastní Death Stranding PC, do kterého rovnou hodíte i ono dítě.

Roebuck se tak na Twitteru pochlubila svým sestaveným počítačem, který celý stylizovala do velkého inkubátoru. Nechybí tedy žluté podsvícení, vodní chlazení, to vše dovršené miminem položeném na grafické kartě, která je k dítěti očividně připojena.

Roebuck se následně soustředila i na obavy ostatních uživatelů co se tání plastové figuríny týče. Stavitelka ujišťuje, že v PC je dostatečný airflow pro to, aby se vyvarovala příliš velkým teplotám. My se tedy spíše bojíme o to, aby skrze počítač neprostoupili mrtví.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama