Sony zřejmě odmítla investovat do další hry od Hidea Kodžimy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony zřejmě odmítla investovat do další hry od Hidea Kodžimy

Sony zřejmě odmítla investovat do další hry od Hidea Kodžimy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 4. 2021 09:59 11

Minulý týden jsme informovali o dalších plánech Hidea Kodžimy, který nyní podle všeho vyjednává s Microsoftem o vydání jeho další hry, byť by dávalo daleko větší smysl, kdyby pokračoval ve spolupráci se Sony. Ta ale údajně Kodžimu odmítla.

Reklama

  • Kodžima údajně nabídl svou další hru Sony, byl ale odmítnut
  • Důvodem je podle všeho Death Stranding, hra zřejmě nedosáhla předpokládaného komerčního úspěchu

Dalo by se říct, že má Kodžima se Sony nadstandardní vztahy. Právě zde totiž našel útočiště poté, co přetrhal vazby s Konami, spolupráce se vztahovala na Death Stranding, titul zamířil exkluzivně na PlayStation 4 a následně také na PC.

Zdá se ale, že Sony do dalšího nápadu ikony herní branže investovat nehodlá. Insider s přezdívkou Shpeshal_Ed se v podcastu Xbox Era nechal slyšet, že Kodžima s další hrou nejprve oslovil Sony, byl ale odmítnut. Důvod? Sony si údajně od Death Stranding slibovala více, hra podle všeho nedosáhla předpokládaného komerčního úspěchu.

Insider zároveň naznačil, že Kodžima vyjednával i s dalšími velikány, oslovil například Google, hra se tedy mohla objevit v rámci služby Stadia. Vyjednávání s Microsoftem však pokročilo, obě strany by se měly blížit k uzavření dohody.

To by znamenalo, že bychom se o novince mohli brzy dozvědět více. Zástupci ze studia Kojima Productions už naznačovali, že brzy dojde k jejímu představení, možná se čeká právě na podpis smlouvy s vydavatelem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama