OlliOlli World Novinka OlliOlli World míří do oblak. S novým rozšířením můžete soutěžit před zraky bohů

OlliOlli World míří do oblak. S novým rozšířením můžete soutěžit před zraky bohů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 10. 2022 08:30

Studio Roll7, které se letos může pochlubit vydáním Rollerdrome, se rozhodlo pro uvedení druhého a posledního rozšíření pro OlliOlli World. Datum vydání jeho dalšího dodatku bylo staveno na 2. listopad. Podle vývojářů půjde o zážitek, který po letošním DLC Void Raiders nabídne cestu do oblak a mračných nebes.

Reklama

  • OlliOlli World dostane finální rozšíření s názvem Finding The Flowzone
  • Dodatek se vzdušnou tématikou dorazí 2. února a bude se prodávat zvlášť za 10 eur či v rámci expansion passu a Rad edice.

Finding The Flowzone, jak je nové rozšíření oficiálně nazývané, zavede hráče nad Radlandii, kterou navštívil v základní hře, a to po boku Captaina Squida, profesora Plankse a mysticky nakloněného Christophera Liche. Konečným cílem vaší návštěvy je dosáhnout bájného města Radlantis. Zde se setkáte s legendární Gail Force a vyhlášenou soutěží Radlantis Rivals Cup, kde se utkáte o vrchní cenu pod dohledem majestátních Skate Godz. 

Než se tak ovšem stane, musíte si proklestit cestu v úrovních, které budou unikátní vizuálně i herně. Podle vývojářů budou jejich pozadí tvořit různé památky Radlandie, takže po čas plnění triků můžete alespoň vzdáleně ulpět zrakem na tom, co jste již viděli a důvěrně to znáte. Na druhou stranu, když už takto jedete, je záhodno využít i novou funkci. Nově přidané oblasti budou totiž do jisté míry řízené větrem, takže když se na ně vydáte, budete používat vítr k tomu, aby se dostali přes různé překážky či objevili skryté cestičky. 

Roll7 zmiňují, že právě prvek cestování větrnou zónou je hlavním lákadlem celého rozšíření, neboť využívá všeho, co jste se naučili v základní hře. Jinde najdeme novinky také, nicméně už ne v takovém počtu. Na mysl přichází např. více doplňků pro vaši postavu (viz galerie výše) či přidané trasy Burly, jež poskytují výzvu i nad rámec hlavních cest a tras typu Gnarly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama