O víkendu se v Tera Raidech Pokémon Scarlet & Violet objeví dva špičkoví kompetitivní Pokémoni
i Zdroj: ScreenRant
Pokémon Scarlet & Violet Novinka O víkendu se v Tera Raidech Pokémon Scarlet & Violet objeví dva špičkoví kompetitivní Pokémoni

O víkendu se v Tera Raidech Pokémon Scarlet & Violet objeví dva špičkoví kompetitivní Pokémoni

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 1. 2023 09:43

Specializovaný web Serebii zveřejnil chystaný časově omezený event v aktuálních titulech Pokémon. Zatímco v prosinci hráči v Tera Raidech čelili sedmihvězdičkovému Cinderace, tento víkend přinese velmi užitečnou dvojci draků Dragapult a Hydreigon. Potkáte je v závislosti na verzi hry.

Reklama

  • Víkendový event v Pokémon Scarlet & Violet přinese v závislosti na verzi Hydreigona a Dragapulta
  • Oba jsou elitní posily do kompetitivních týmů

Majitelé verze Scarlet v Raidu vyzvou Hydreigona a Violet přivítá Dragapulta. Mělo by jít o raidy na úrovni čtyř a pěti hvězdiček, s mocnými Pokémony si tedy poradí i týmy na poměrně nízkých úrovních. Stačí mít správný typový counter.

V obou případech jde o velmi užitečná stvoření, která i podle aktuálních statistik patří mezi nejoblíbenější na kompetitivní scéně. Vyplatí se také hráčům, kteří teprve procházejí příběhem a jsou v jeho finálních fázích. Dragapult se totiž z Drakloaka vyvíjí až na 60. úrovni a Hydreigon nahradí Zweilouse dokonce až na 64. úrovni (jde o dva Pokémony s vůbec nejvyšší potřebným levelempro evoluci). Jejich trénink tedy patří mezi ty nejnáročnější a nejzdlouhavější.

Dragapult se v kompetitivním hraní vyznačuje elitní rychlostí, Hydreigon zase naplno využívá brutální síly svých speciálních útoků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama