Nová aktualizace GTA Online už za pár dní přinese drahý benzín i vlny veder
i Zdroj: Rockstar Games
Grand Theft Auto V Novinka Nová aktualizace GTA Online už za pár dní přinese drahý benzín i vlny veder

Nová aktualizace GTA Online už za pár dní přinese drahý benzín i vlny veder

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 7. 2022 14:00

Studio Rockstar potvrdilo, že připravovaná aktualizace The Criminal Enterprises pro veleúspěšný multiplayerový režim GTA Online dorazí už 26. července. Tentokrát přinese štiplavou pachuť problémů skutečného světa. Ve hře totiž budete zneužívat problémů s drahými pohonnými hmotami i spalujícím vedrem. Tedy něco, co moc dobře známe z vlastního života.

Reklama

  • V aktualizaci The Criminal Enterprises pro GTA V přijde do San Andreas drahota a vedro
  • Nabídne nové činnosti, zvýšení odměn i možnost podnikat v privátních instancích

Základem budou vylepšení a změny k zpohodlnění hraní, včetně možnosti zakládání společností a živností ve všech formátech uzavřených her. Ty mají výhodu v tom, že hráči mají jistotu klidu od konkurentů kazících hru cheaty nebo agresivním chováním.

Nový příběhový obsah zastupuje série misí Operation Paper Trail. Celé San Andreas se pak ponoří do hluboké krize drahého benzínu, nedostatku zboží a brutální vlny veder. V tomto veselém prostředí dostane každá frakce hráčů možnost pořádně rozkvést. Obchodníci můžou začít kupčit se zvláštním zbožím, motorkáři vylepšovat stroje na zakázku a nové výzvy čekají i na pašeráky zbraní nebo majitele nočních klubů.

Vedle toho se ve hře objeví tradiční porce obsahu v podobě nových vozidel a vybalancování stávajícího vybavení. Také se zvýší odměny v podstatě za všechny činnosti, zřejmě aby hráčům zbylo na benzín… i když se o něj v GTA Online starat nemusíte.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama