Rockstar Games potvrzuje vývoj nového dílu Grand Theft Auto a popisuje novinky v next-gen verzích současného dílu
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto V Novinka Rockstar Games potvrzuje vývoj nového dílu Grand Theft Auto a popisuje novinky v next-gen verzích současného dílu

Rockstar Games potvrzuje vývoj nového dílu Grand Theft Auto a popisuje novinky v next-gen verzích současného dílu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 2. 2022 16:31

Na nový díl Grand Theft Auto čeká snad celý herní průmysl. Po mnoha spekulacích vývoj nového dílu potvrzuje i samotné Rockstar Games skrze prostý blogový příspěvek. V něm, kromě pár vět směřujících k novému dílu, představuje i připravované novinky pro next-gen edice Grand Theft Auto V.

Reklama

  • Rockstar Games potvrzuje vývoj nového dílu Grand Theft Auto
  • Next-gen verze Grand Theft Auto V dorazí 15. března
  • Přinese spoustu vylepšení

„Vzhledem k bezprecedentní životnosti GTA V víme, že se mnoho z vás ptá na nový díl ze série Grand Theft Auto. S každým projektem, do kterého se pustíme, je náš cíl vždy stejný – posunout hranice toho, co jsme již dokázali. S potěšením potvrzujeme, že aktivní vývoj nového dílu Grand Theft Auto již běží. Jakmile budeme připraveni, budeme s vámi sdílet více informací,“ píše Rockstar v tiskové zprávě.

Bohužel, Rockstar je známý svou mlčenlivostí a více informací jsme k novému dílu bohužel nedostali. Co se nové generace GTA V týče, studio slibuje nové grafické režimy s podporou 4K rozlišení, 60 FPS a vylepšeními pro textury i vykreslovací vzdálenost. Nebude chybět ani HDR, ray-tracing či vymoženosti nových konzolí, včetně rychlejšího načítání, 3D audia nebo adaptivní haptické odezvy.

Datum vydání je stanoveno na 15. března, kdy vyjde i samostatná verze GTA Online, opět s několika vylepšeními. Hráči mohou přeskočit úvod příběhové kampaně, místo toho bude přichystaný tutorial. Nováčci si zároveň užijí bonus ve formě jednoho byznysu zdarma, rychlého auta, zbraní a peněz pro zakoupení nemovitosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama