Nintendo a Lego odhalují spolupráci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo a Lego odhalují spolupráci

Nintendo a Lego odhalují spolupráci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 3. 2020 16:20 2
Reklama

Před pár dny jak Nintendo, tak Lego oznámilo vzájemnou spolupráci na tehdy neznámém projektu. Jak jsme již zmiňovali, ani jedné ze společností nejsou spolupráce cizí, a byli jsme opravdu zvědaví, co z tohoto spojení vznikne. Ale musíme říct, že takovýto produkt všechny naše myšlenky předčil.

Nakonec tedy jde skutečně o hračky, ale nikoliv o typickou Lego stavebnici. Za zatím neznámou cenu si budeme moct pořídit vcelku rozměrného Maria, který má místo své hrudi a pusy obrazovku. Na jeho zádech následně naleznete i tlačítko pro zapnutí a Bluetooth. A tím začíná celá sranda.

Ze stavebnice si totiž můžete sestavit vlastní levely pro Maria, včetně různých nástrah, nepřátel nebo typických krabic. S Mariem potom napříč levelem sbíráte mince, zabíjíte nepřátele a zejména musíte celý level splnit do určitého časového limitu. O všech těchto událostech vás informuje právě displej na hrudi. Dle Lega nejde ani o videohru ani o typické Lego stavebnice.

„Nový produkt, který byl vytvořen společně s Lego Group kombinuje dva různé přístupy hraní. Na jedné straně může být svět Maria postaven a designován zcela volně, bez žádných bariér, a na druhé straně si můžete hrát s Mariem v tomto stvořeném světě.“ Ve stavebnici nalezneme i různé vymoženosti, jako rotující sekci, nebo piraně. S Mariem nelze jednoduše přeskočit ze začátku na konec, jelikož po mapě by měly být tzv. aktivační tlačítka. Zatím nevíme, kolik bude set stát, vyjít by měl ale ještě tento rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama