Neujel vám vlak? Last Train Home se připomíná v nové upoutávce
i Zdroj: Ashborne Games / THQ Nordic
Last Train Home Novinka Neujel vám vlak? Last Train Home se připomíná v nové upoutávce

Neujel vám vlak? Last Train Home se připomíná v nové upoutávce

David Bernard

David Bernard

17. 12. 2023 14:00

Last Train Home bezesporu patří k tomu nejlepšímu, co se u nás za poslední roky urodilo. Vydavatelská společnost THQ Nordic nyní přichází s novou upoutávkou, která kombinuje herní a filmové záběry.

Reklama

  • Last Train Home se připomíná v nové upoutávce
  • Trailer kombinuje herní a filmové záběry

Dlouhé zimní večery vyloženě svádí k pořádné porci herní zábavy. Ale do čeho se pustit? České herní studio Ashborne Games dokázalo vytvořit vynikající strategii, která se inspiruje opomíjenou kapitolou našich dějin. Po konci první světové války se českoslovenští legionáři ocitají v život ohrožující situaci. Ruskem zmítá občanská válka a pokud se našinci chtějí dostat domů, jedinou možností je náročná cesta na východ. V Last Train Home se vžijete do role velitele, který musí své spolubojovníky bezpečně dopravit do Vladivostoku a následně zpět do vlasti. Vydavatelská společnost THQ Nordic nyní přichází s novým trailerem, který kombinuje herní a filmové záběry.

Českoslovenští legionáři se vydávají na vyčerpávající odyseu přes ledové pláně Sibiře s touhou vrátit se do nově zrozené republiky v srdci Evropy. Dokážete pochopit nepředstavitelné útrapy, kterým čelili? Myslíte si, že byste dokázali čelit takovým výzvám?,” zní z oficiálního popisu nové upoutávky.

V naší recenzi jsme hře udělili opravdu vysoké hodnocení a pokud stále váháte, vřele ji doporučujeme. Česká historická strategie Last Train Home je k dispozici pouze na PC, vydání konzolové verze je prozatím předmětem dohadů.

Recenze Last Train Home, cesty, na kterou jen tak nezapomenete
i Zdroj: Ashborne Games / THQ Nordic

Recenze Last Train Home, cesty, na kterou jen tak nezapomenete

27. 11. 2023 19:00
6

Skrze zamrzlá okna vagónu pronikají první paprsky slunce. Z ubikací se ozývá hlasitý kašel a vrzání podlahy. K vojákovi,…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama