Na internet zřejmě uniklo 40 minut záběrů z Diablo IV. Ukazují pohyb, boj i menu
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Na internet zřejmě uniklo 40 minut záběrů z Diablo IV. Ukazují pohyb, boj i menu

Na internet zřejmě uniklo 40 minut záběrů z Diablo IV. Ukazují pohyb, boj i menu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 9. 2022 08:48

Uplynulý víkend byl pro fanoušky her, a především pro jejich vývojáře opravdu výživný. Vedle obrovského úniku záběrů a snímků z vývoje dalšího dílu Grand Theft Auto zřejmě na internet unikla i podobně bohatá ukázka z vývoje čtvrtého Diabla. Záběry ukazují téměř tři čtvrtě hodiny hraní testovacího buildu.

Reklama

  • Na Redditu se objevilo také 43 minut z hraní Diablo IV
  • Zřejmě pochází z buildu pro známé vývojářů, který se přes stream na Discordu dostal na veřejnost

Materiály se objevily na známém subredditu r/gamingleaksandrumours, kde si je můžete prohlédnout na pravidelně aktualizované adrese. Shodou náhod ve stejný den, kdy uniklo zmíněné GTA 6.

Soubory ukazují záběry z údajného produkčního buildu hry, a to konkrétně z pátého aktu, který v sérii obvykle funguje jako závěrečný. Můžou se v nich tedy objevit spoilery. Dle dostupných informací je měl v rámci testování Friends And Family (kdy je hra pod tvrdým embargem zpřístupněna příbuzným nebo přátelům vývojářů) kdosi streamovat na Discordu a šiřitel bez jeho vědomí pořídil záznam obrazovky. Ve videu jsou dobře čitelné vodoznaky, Blizzard tedy pravděpodobně zná původ.

Oproti GTA 6 jde zřejmě o aktuálnější verzi hry, protože působí poměrně doladěným dojmem a nevyužívá placeholderů. Kromě pohybu po světě a boje video také ukazuje grafická rozhraní, uživatelská menu, načítací obrazovky, vylepšování postavy nebo průzkum herní mapy. Fanoušci vypichují delší cooldowny schopností ve stylu třetího Diabla, nebo tlačítko obchodu, které naznačuje, že už je ve hře implementován základ pro mikrotransakce.

Autenticita záběrů zatím potvrzena nebyla, působí ale velmi věrohodně. Hráči na sociálních sítích mezitím s humorem poznamenávají, že by si jako další únik představovali Half-Life 3, The Elder Scrolls 6 nebo třeba Bloodborne na počítačích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama