Na internet unikl popis nové postavy do Apex Legends Mobile
i Zdroj: EA
Mobilní hraní Apex Legends Novinka Na internet unikl popis nové postavy do Apex Legends Mobile

Na internet unikl popis nové postavy do Apex Legends Mobile

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

4. 7. 2022 13:36

Apex Legends Mobile patří k nejoblíbenějším mobilním střílečkám. Jak po herní, tak po grafické stránce se vyznačuje kvalitním zpracováním, které se naposledy na mobilních zařízeních objevilo s Call of Duty Mobile. Nedávno na internet unikla nová postava, která bude exkluzivní mobilní verzi známého battle royale titulu.

Reklama

  • Známý leaker ThatOneGamingBot odhalil jméno a atributy nové postavy v Apex Legends Mobile
  • Bude se jmenovat DJ aka Rhapsody a v boji ji pomohou zvukové návnady i čtyřnohý společník
  • Jedná se o exkluzivní postavu pro mobilní verzi hry

Jedním z mála rozdílů mezi mobilní a ostatními verzemi Apex Legends je získávání postav, se kterými je možné hrát. Zatímco na počítači či konzoli hráči zabere relativně velké množství času získat prostředky pro svou postavu, na telefonu je postup o hodně rychlejší. Autoři pravděpodobně nepočítají s tím, že by hráč na telefonu strávil tolik času, jako na “standardních“ platformách. 

Rozdíl se ale nyní prohloubí, jelikož se na internetu objevily informace o nové postavě, která bude exkluzivně pouze pro mobilní hráče. S informací přišel leaker ThatOneGamingBot, který zatím neukázal samotný vzhled legendy. Víme ale, jaké budou její schopnosti a také, jak bude vypadat samotná hra v kůži postavy díky odlišnému hernímu rozhraní a originálním schopnostem. 

Rhapsody bude zřejmě využívat zvuk, kterým bude imitovat jiné zdroje a tím zmate nepřítele. S tím jí pomůže i čtyřnohý pomocník Nebula, o němž se zatím další informace neobjevily. 

Exkluzivita postav v mobilní verzi Apex Legends už není nic nového. Podobná praxe začala s příchodem hrdinky Fade, jenž obohatila hráčský arzenál právě jen na mobilních telefonech. Zatím není jasné, zda půjde jen o časovou exkluzivitu, která má za úkol nalákat nové hráče na telefony, či o jasné vymezení verze od těch ostatních. To se dozvíme až v budoucnu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama