Na disku PS5 verze Call of Duty: Modern Warfare 2 najdete jen pár megabajtů licence
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Na disku PS5 verze Call of Duty: Modern Warfare 2 najdete jen pár megabajtů licence

Na disku PS5 verze Call of Duty: Modern Warfare 2 najdete jen pár megabajtů licence

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 10. 2022 14:40

Už dávno neplatí, že by konzole přinášely pohodlí v možnosti vložit disk a okamžitě hrát. Hráči jsou tak zvyklí na objemné aktualizace a nutnosti stahovat gigabajty dat i po vložení disku, přece jen je ale zároveň zvykem, že je na plackách vylisovaná alespoň část hry. To nicméně neplatí pro poslední pokračování série Call of Duty, které minimálně na PlayStationu 5 obsahuje jen řádově desítky megabajtů dat.

Reklama

  • Disková verze Call of Duty: Modern Warfare 2 na konzolích PlayStation 5 neobsahuje prakticky žádná data
  • Jde jen o nosič licence

Upozornil na to účet Destruction Games, člen týmu Does it play?, který testuje, zda lze konkrétní hry spustit i bez nutnosti připojení k internetu. U Call of Duty: Modern Warfare 2 na to můžete celkem očekávaně zapomenout. Disk totiž obsahuje jen zhruba 70 megabajtů dat a funguje čistě jako průkaz zakoupení licence pro spuštění stažené hry.

Pro hráče s rychlým internetem to samozřejmě nemusí být žádný problém. Pokud ale žijete ve vzdálenější oblasti nebo trpíte omezením stahovaných dat, Modern Warfare 2 vás i v případě diskové verze nepříjemně vycucne

Účet úsměvně poznamenal, že data na disku by zabíraly jen 0,07223 % celkové základní kapacity PlayStationu 5. Údajně jde také o první Call of Duty, a možná i jednu z prvních her, kde v krabičce skutečně nenajdete prakticky vůbec nic a musíte titul stahovat se vším všudy. V jiných případech lze neopatchovanou hru alespoň nainstalovat, spustit a vyzkoušet si třeba singleplayer. Destruction Games to ukazuje například tím, že je únorový hit Elden Ring bez problému hratelný i bez připojení k internetu a stahování aktualizací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama