Monster Hunter Wilds představuje boj pomocí dlouhého meče
i Zdroj: CAPCOM Co., Ltd.
MH Wilds Novinka Monster Hunter Wilds představuje boj pomocí dlouhého meče

Monster Hunter Wilds představuje boj pomocí dlouhého meče

David Bernard

David Bernard

Tvůrci nadcházejícího akčního RPG Monster Hunter Wilds nás v posledních dnech zásobují velkým množstvím upoutávek, jež se věnují dostupným zbraním. Jedním z nejoblíbenějších smrtících nástrojů série je i dlouhý meč, který ocení naprostí začátečníci i jizvami pokrytí veteráni.

Reklama

  • Monster Hunter Wilds představuje boj pomocí dlouhého meče
  • Zbraň ocení nováčci i veteráni
  • Tvůrci v posledních dnech odhalili i ostatní zástupce arzenálu
  • Hra dorazí v příštím roce

Ačkoliv je vydání náročného akčního RPG Monster Hunter Wilds ještě vzdáleno, tvůrci se nás rozhodli zásobit upoutávkami, které se zaměřují na arzenál dostupných zbraní. Nejnovější video se věnuje tzv. dlouhému meči (Long Sword), který exceluje díky hbitým úderům a kombinacím útoků. Pokud jako hráč disponujete rychlými reakcemi, s dlouhým mečem bude možné odrážet útoky děsivých monster. Určité zásahy generují tzv. “Spirit Gauge” ukazatel, který po nabití posílí některé z vašich útoků. Pomocí módu soustředění se navíc můžete zaměřit na slabá či zraněná místa na těle nepřítele. Dlouhý meč lze sice napříč sérií Monster Hunter považovat za jednu z vhodných zbraní pro začátečníky, ale v rukou ostříleného veterána se jedná o vskutku smrtící nástroj.

Během posledních dnů jsme se dočkali představení dalších zástupců arzenálu, jako např. Charge Blade, Hunting Horn (lovecký roh), Gunlance, Insect Glaive, Heavy Bowgun, či Great Sword (obouruční meč). Pokud jste hráli některou z předchozích iterací série, tak jistě víte, že každá ze zmíněných zbraní nabízí zcela odlišný herní styl. Ke zvládnutí široké plejády útoků je navíc nutné poctivě trénovat. Monster Hunter Wilds vyjde v roce 2025, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Série ukázek z Monster Hunter Wilds poukazuje na základní herní mechanismy
i Zdroj: Capcom

Série ukázek z Monster Hunter Wilds poukazuje na základní herní mechanismy

Capcom si připravil krátké školení pro všechny lovce, kteří se chystají na výpravu v rámci Monster Hunter Wilds.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama