Monster Hunter Wilds vsází na lepší grafiku. Hráči předchozích dílů dostanou odměnu
i Zdroj: Capcom
MH Wilds Novinka Monster Hunter Wilds vsází na lepší grafiku. Hráči předchozích dílů dostanou odměnu

Monster Hunter Wilds vsází na lepší grafiku. Hráči předchozích dílů dostanou odměnu

Dominik Tománek

Dominik Tománek

31. 5. 2024 12:00

Díky novému hernímu traileru si fanoušci mohou udělat mnohem lepší představu o tom, co mohou od hry Monster Hunter Wilds očekávat.

Reklama

  • Hra Monster Hunter Wilds se dočkala nového herního trailer
  • Časové okno vydání je stanoveno na rok 2025
  • Hráči předchozích her dostanou bonusy

Na akci PlayStation State of Play se hra Monster Hunter Wilds dočkala tříminutového traileru věnovaného hratelnosti a příběhu. Nový trailer představil několik nových příšer a také svět, který budou hráči prozkoumávat. Kromě toho se v traileru objevily i nové zbraně.

Na první pohled je znát obrovský grafický skok oproti Monster Hunter World s výrazně detailnějším prostředím, příšerami a postavami. Stejně jako v předchozích hrách budou i v Monster Hunter Wilds příšery občas bojovat mezi sebou a hráči s nimi mohou bojovat i v kooperaci s přáteli. Když už je řeč o Monster Hunter World, Monster Hunter Wilds bude poskytovat bonusy pro „původní hráče“. Ti, kteří mají uložená data ze hry Monster Hunter World, získají Felyne Leather Armor Set a zbraň Felyne Acorn Spade. Ti, kteří mají uložený soubor pro Monster Hunter World: Iceborn dostanou Felyne Duffel Armor Set a zbraň Felyne Trekker Peckaxe.

Přesné datum vydání zatím není známe, ale v traileru se objevil rok 2025. Hra vyjde na konzole PS5, Xbox Series/S, ale i PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama