Série ukázek z Monster Hunter Wilds poukazuje na základní herní mechanismy
i Zdroj: Capcom
MH Wilds Novinka Série ukázek z Monster Hunter Wilds poukazuje na základní herní mechanismy

Série ukázek z Monster Hunter Wilds poukazuje na základní herní mechanismy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

Capcom si připravil krátké školení pro všechny lovce, kteří se chystají na výpravu v rámci Monster Hunter Wilds.

Reklama

  • Capcom uvolnil tři videa zaměřená na Monster Hunter Wilds
  • Ukázky se věnují základním prvkům, práci s mečem a režimu soustředění

Capcom se opět hlásí o slovo, aby prozradil další detaily ohledně chystaného Monster Huntera. K dispozici jsou hned tři ukázky, které přibližují základní herní prvky, pohyb po světě a soubojový systém.

Tvůrci Monster Hunter Wilds představili nové herní záběry
i Zdroj: CAPCOM Co., Ltd.

Tvůrci Monster Hunter Wilds představili nové herní záběry

Fanoušci série Monster Hunter se zcela jistě těší na další díl, jehož vydání je plánováno na rok 2025. Během akce Summer…

První trailer připomíná naprosté základy, třeba fakt, že s mečem v rukách poběžíte pomaleji, než když je zavěšen na zádech. Další část ukazuje věrného opeřence, který vás doveze, kam si jen budete přát. Jde o inteligentního tvora, takže vás automaticky dopraví do míst, kde se pohybuje další lovná zvěř. Během cestování si budete moct nabrousit zbraně, vypít si nějaký ten lektvar a tak dále. V poslední části videa je přiblížen všetranný slinger, s nímž je možné vymrštit či přitáhnout celou řadu předmětů.

Jednou z novinek je režim soustředění, v němž se objeví klasický zaměřovač, jenž pomůže se zacílením útoků a obrany. Zkušení lovci moc dobře ví, že se vyplatí útočit na slabiny dané příšery, zaměřovač by v tomto ohledu měl být vítaným pomocníkem. V režimu soustředění se navíc odhalí již způsobená zranění. Další útoky na otevřené rány budou odměněny větším poškozením.

Poslední video se věnuje práci s velkým mečem. Ačkoli se jedná o velmi těžkou zbraň, ostřílený lovec využije její váhy k devastujícím útokům. Autoři poukazují na různé taktiky, které lze v boji využívat. Jednou z novinek je seknutí směrem vzhůru. Pokud je provedeno ve správný čas, lze příšeru srazit k zemi a získat další čas pro navazující útoky či jiné manévry.

Monster Hunter Wilds dorazí někdy během příštího roku na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama