Milla Jovovich a Arnold Schwarzenegger se objeví ve vánočním World of Tanks
i Zdroj: Tisková zpráva
World of Tanks Novinka Milla Jovovich a Arnold Schwarzenegger se objeví ve vánočním World of Tanks

Milla Jovovich a Arnold Schwarzenegger se objeví ve vánočním World of Tanks

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 11. 2022 16:24

V multiplayerové tankové akci World of Tanks se v prosinci objeví další atraktivní celebrity. Hráčům totiž zpestří sváteční válčení dvojce hollywoodských hvězd Milla Jovovich a Arnold Schwarzenegger. U jednoho projektu se navíc společně sejdou vůbec poprvé.

Reklama

  • Milla Jovovich a Arnold Schwarzenegger doprovodí vánoční event ve World of Tanks

Konkrétně jde o projekt Holiday Ops, který zavítá do všech verzí hry. Součástí angažmá herců je také vlak Holiday Express s prázdninovou vesnicí World of Tanks.

Milla Jovovich připomněla, že se v minulosti proslavila i skrz herní filmy, konkrétně v akčních hororech Resident Evil. Toto je ale její vůbec první zkušenost přímo s rolí ve hře. „Dalším mým prvenstvím je, že hraji v hlavní roli s legendárním Arnoldem Schwarzeneggerem. S ním po mém boku povedeme hráče do kouzelné prázdninové vesnice a budeme rozdávat speciální dárky hráčům ve hře World of Tanks,” zmínila v tiskové zprávě.

Arnold Schwarzenegger už se jako ambasador hry jednou ukázal. Sám vlastní tank M47 a k tankům měl blízko i profesně. Jako mladík se na vojně učil s tankem zacházet. Výše zmíněný tank je prý dokonce právě ten, ve kterém absolvoval trénink a rakouská armáda mu jej po letech darovala.

„Věděl jsem, že letošní akce bude opravdu výjimečná, a nemýlil jsem se. Je mi ctí hrát po boku úžasné Milly Jovovich, při naší první společné práci. Odměny a výzvy Holiday Ops jsou tentokrát ještě lepší a já mohu spojit dvě své oblíbené věci: svátky a tanky!” dodal.

Herci se objeví v garáži, propůjčí i své hlasy a v rámci jejich výzev lze získat různé kosmetické doplňky. Event vypukne 1. prosince a potrvá až do 9. ledna 2023. Každá verze hry má svůj vlastní set událostí, který si můžete prostudovat na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama