World of Tanks slaví dvanácté výročí. Tanky vyrazí slavit na pláž
i Zdroj: Wargaming
World of Tanks Novinka World of Tanks slaví dvanácté výročí. Tanky vyrazí slavit na pláž

World of Tanks slaví dvanácté výročí. Tanky vyrazí slavit na pláž

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2022 12:39

Multiplayerová vozidlová střílečka World of Tanks je s námi už dlouhých dvanáct let. Autoři ze studia Wargaming se toto výročí rozhodli oslavit patřičně letním způsobem. Na virtuální plážové party na hráče čeká celá řada zajímavých odměn.

Reklama

  • World of Tanks slaví dvanácté výročí
  • Přináší plážový event s řadou odměn

Oslavy začínají už zítra a potrvají do 22. srpna. Základní odměnou za přihlášení je speciální 2D styl Only Twelve, a za každé první přihlášení v den konání akce zároveň autoři rozdávají den prémiového účtu.

Plněním denních bojových misí tankisté vydělávají výroční mince a ty pak smění za dluhopisy, osobní rezervy, členy posádky, dny prémiového účtu a další kosmetické drobnosti. Denní mise každá přináší 5 výročních mincí, za velké mise kromě standardní odměny získáte celkem 20 mincí. Speciální odměnou za splnění celkem tří denních misí je nový tank Lago M/38, švédský prémiový kousek III. úrovně vyznačující se velmi rychlou střelbou.

„Dávejte si pozor na velké slevy, prvky úprav, vybavení, spotřební materiál, volné XP a přepočet XP posádky a další. V určitých dnech očekávejte násobitele x2 a dokonce x5 XP za první výhru u každého vozidla. World of Tanks to letos v létě určitě pořádně rozjede,″ láká na akci šéf vydavatelství Uriy Kuryavyi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama