Kodžima nabírá zaměstnance pro další projekt
i Zdroj: Steam / Kojima Productions
Byznys Novinka Kodžima nabírá zaměstnance pro další projekt

Kodžima nabírá zaměstnance pro další projekt

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 5. 2022 14:29

Studio Kojima Productions populárního designéra Hidea Kodžimy otevřelo dvě okna pro nábor nových zaměstnanců v zájmu vývoje dalšího herního projektu. Bohužel inzeráty ani nenaznačují, na čem budou pracovat.

Reklama

  • Kojima Productions nabírají zaměstnance na další projekt

Autoři experimentální akce Death Stranding shánějí posily prakticky na všech frotnách. Dle vlastní náborové stránky potřebují například návrháře postav, prostředí, cutscén, osvětlení, zbraní nebo konceptů. Vedle toho jsou tradičně potřeba noví a schopní animátoři, tvůrci grafických efektů a grafického rozhraní.

Zástupci firmy si zájemce proklepnou 20. a 21. května, další kolo proběhne přesně o týden později. Zájemci z celého světa ale mají smůlu, Kojima Productions mají rozšířit jen tvůrci žijící na území Japonska.

Insider tvrdí, že dohoda mezi Microsoftem a Kojima Productions je stále na stole
i Zdroj: Microsoft

Insider tvrdí, že dohoda mezi Microsoftem a Kojima Productions je stále na stole

Zhruba před rokem se objevily první spekulace o dohodě, v níž má figurovat Hideo Kodžima a Microsoft, slavný designér podle…

15. 4. 2022 09:34

Kodžima v minulosti naznačil, že pracuje na dvou zatím neoznámených projektech. Firma zároveň otevřele divizi zaměřenou na filmovou a seriálovou tvorbu. Mluvilo se o akvizici ze strany Sony, ta je ale spíše nepravděpodobná. Naopak bývá zmiňováno uzavření partnerství s konkurenčním Microsoftem, potažmo jeho herní divizí Xbox. Spekulace také Kojima Productions často spojují se současným mumrajem kolem nových pokračování Silent Hill nebo s podivným projektem Abandoned. V obou případech jde ale o ničím nepodložené domněnky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama